MuzluCentro
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
kanka bence kolpa onlar yine dene şansını en son çıkan fiyata bir bak doğru mu bana kolpa gibi geldiBeyler selamlar temuyu çok bilmiyorum da boyle 2 ucretsiz hediye kazandiniz seçin diyor şuan. Şu klavyeyi secsem herhangi bir urun siparis ettigimde bunlari yaninda hediye mi gonderecek yani ?
Çoğu verdiği bedava görülen şeylerin hepsi tezgah sakın bu oyuna gelmeyin. Kupon iadesi vs diyo bazen srfzler Parça parça veriyorlar bide ama sürekli zamlı fiyattan alışverişe zorluyorlar. Yemeyin.Beyler selamlar temuyu çok bilmiyorum da boyle 2 ucretsiz hediye kazandiniz seçin diyor şuan. Şu klavyeyi secsem herhangi bir urun siparis ettigimde bunlari yaninda hediye mi gonderecek yani ?
sepet tutarı doldurup, siparişi verdikten sonra fazlalıkları iptal etsin yine bedavaya gelirBunlar biraz aldatmaca bedava vermiyor aslında
Seçtikten sonra size sepet tutarı verilecek
doldurursanız bu ürünler bedavaya gelecek
(Bedavay gelmicek hatta pahalıya)
Çarklarına da inanmayın bu kadar
Taktiği var aslında. İstediğin ürünleri bolca gez sürekli tıkla daha sonra ücretsiz hediye seçme yerine gelip 2 tane istediğin şeyi seç. Ürün satın alma yerinde zaten daha önce gezdiğin ürünlerle dolacak. Ayrıca zaten sepette olanları da kabul ediyor. Ben AJ159 Apex ile birlikte aldığım için fazlasıyla ucuza geldi.Bunlar biraz aldatmaca bedava vermiyor aslında
Seçtikten sonra size sepet tutarı vericek
doldurursanız bu ürünler bedavaya gelecek
(Bedavay gelmicek hatta pahalıya)
Çarklarına da inanmayın bu kadar
2 tane masaj aletini bedavaya gonderdilerse yaninda harika haci asagi dogru cok inmedimde bakayim bi varsa bende onu seceyimKlavye değil o. Yön tuşları üzerinde gördüğün 4 adet keycaps gelecek. Bazı ürünleri iyi okumak gerekiyor sadece resimlerine bakma. Ve evet başka ürün alırsan oradan 2 adet ücretsiz hediye seçebilirsin. Bende şansına masaj makinesi çıktığı için 2 tane masaj makinesi aldım.
Geçen hafta normal olarak da masaj makinesini 60 TL'ye düşürdüler sadakasına dağıttılar. Çok üst düzey bir alet değil fakat o fiyata bedava. Şu an en düşük 300 falan. Belki ücretsizde seçtirmez ama şans seçtirme şansı da var.2 tane masaj aletini bedavaya gonderdilerse yaninda harika haci asagi dogru cok inmedimde bakayim bi varsa bende onu seceyim
Ucretsiz hediyeleri kazanman icin davet yapman gerekli ve gerçek davete ürünler veriyo ama bi tik zor bi tik değil baya zorBeyler selamlar temuyu çok bilmiyorum da boyle 2 ucretsiz hediye kazandiniz seçin diyor şuan. Şu klavyeyi secsem herhangi bir urun siparis ettigimde bunlari yaninda hediye mi gonderecek yani