Neler Yeni

Temu ücretsiz ürün yardımlaşma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi temuda iki ürünü ücretsiz almak için kayıtlı kayıtsız kullanıcı daveti ile kampanya var herkes buraya atarsa birbirimizin davetini kabul ederek ürün alabiliriz diye düşünüyorum kendi linkimi bırakıyorum aşağı tıklarsanız sevinirim. Zaten temudan klavye mouse aldık zamanında birazda beleşlere bakalım.
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi temuda iki ürünü ücretsiz almak için kayıtlı kayıtsız kullanıcı daveti ile kampanya var herkes buraya atarsa birbirimizin davetini kabul ederek ürün alabiliriz diye düşünüyorum kendi linkimi bırakıyorum aşağı tıklarsanız sevinirim. Zaten temudan klavye mouse aldık zamanında birazda beleşlere bakalım.
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
Beleş ürün işi yalan dolan bana da iki ürün seç ücretsiz diye seçenek çıktı iki ürün seçtim daha sonra çark çevirdi %100 geri ödeme kuponu çıktı ve 510liralik ürün seçmemi istedi aynı fiyatı da geri iade ediyor ama sepete gidince 2bin küsur vergi çıkarıyor 😁

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beleş ürün işi yalan dolan bana da iki ürün seç ücretsiz diye seçenek çıktı iki ürün seçtim daha sonra çark çevirdi %100 geri ödeme kuponu çıktı ve 510liralik ürün seçmemi istedi aynı fiyatı da geri iade ediyor ama sepete gidince 2bin küsur vergi çıkarıyor 😁
hocam onu bende yaşadım ama bu farklı biraz yani sonu ne olur bilmiyorum ama bakalım tıklayabilirseniz sevinirim:D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom