Aynı üründe 5 tane alabilrsin 1150 TL mi öyle bişey geçersen temu kabul etmez alamazsınTemudan bir kaç şey almayı düşünüyorum ama sepetim en fazla ne kadar olabilir bu konuda bir bilgisi olan var mı
aynı üründen peki bir ay içinde 5 i geçebilir mi mesela bugün 3 haftaya 3 aldımAynı üründe 5 tane alabilrsin 1150 TL mi öyle bişey geçersen temu kabul etmez alamazsın
1130 tl yi geçmiyecek sepet yani teşekkür ederim1095tl ama değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1130 olmuş
var ödeme yaparken izin vermiyor bende vermedi şahsentemu da Türkiyeye özel öyle bir sınır mı varmış vay be
Temudan bir kaç şey almayı düşünüyorum ama sepetim en fazla ne kadar olabilir bu konuda bir bilgisi olan var mı
bu çok uğraştırıyor beMerhaba, Temu da normal sepet uygulamasından ilerlediğinizde alışveriş üst sınırı 1130 TL dir fakat bu limit ülkemizdeki son 2 günde yaşanan gelişmeler ışığında çok yakında tekrar güncellenecektir. Temu kampanya sayfalarından ilerlediğinizde ise alışveriş üst sınırı vergi hariç 1095 TL dir.
Bazı kampanyaları aşağıdaki konu başlığından inceleyebilirsiniz.
TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar
Merhabalar dostlar, Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum. Başka bir...forum.donanimarsivi.com
o riski almaya da değmez zaten mantıken düşününce haklısınAy içinde beş paket hakkn var. Ama atıyorum 10 tane ürün aldın bunları iki yada düşük ihtimal üç paketede bölebilir tek pakettede yollayabilir. Ona göre sınırda alıp hakkım var diye düşünme
Ben genelde alıyorum ayda iki sefer 5 paket filan ediyor. Zaten iki haftaya grliyo o yğzden ayda bir almakta koymuyoro riski almaya da değmez zaten mantıken düşününce haklısın