Temu'da Sipariş Sınırı Ne?

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Temudan bir kaç şey almayı düşünüyorum ama sepetim en fazla ne kadar olabilir bu konuda bir bilgisi olan var mı

Temudan bir kaç şey almayı düşünüyorum ama sepetim en fazla ne kadar olabilir bu konuda bir bilgisi olan var mı
Aynı üründe 5 tane alabilrsin 1150 TL mi öyle bişey geçersen temu kabul etmez alamazsın

1095tl ama değişiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1130 olmuş

1130TL sınırın var fazlasını söylemene izin vermiyor zaten

Merhaba, Temu da normal sepet uygulamasından ilerlediğinizde alışveriş üst sınırı 1130 TL dir fakat bu limit ülkemizdeki son 2 günde yaşanan gelişmeler ışığında çok yakında tekrar güncellenecektir. Temu kampanya sayfalarından ilerlediğinizde ise alışveriş üst sınırı vergi hariç 1095 TL dir.
Bazı kampanyaları aşağıdaki konu başlığından inceleyebilirsiniz.

Merhaba, Temu da normal sepet uygulamasından ilerlediğinizde alışveriş üst sınırı 1130 TL dir fakat bu limit ülkemizdeki son 2 günde yaşanan gelişmeler ışığında çok yakında tekrar güncellenecektir. Temu kampanya sayfalarından ilerlediğinizde ise alışveriş üst sınırı vergi hariç 1095 TL dir.
Bazı kampanyaları aşağıdaki konu başlığından inceleyebilirsiniz.

bu çok uğraştırıyor be

Ay içinde beş paket hakkn var. Ama atıyorum 10 tane ürün aldın bunları iki yada düşük ihtimal üç paketede bölebilir tek pakettede yollayabilir. Ona göre sınırda alıp hakkım var diye düşünme

Ay içinde beş paket hakkn var. Ama atıyorum 10 tane ürün aldın bunları iki yada düşük ihtimal üç paketede bölebilir tek pakettede yollayabilir. Ona göre sınırda alıp hakkım var diye düşünme
o riski almaya da değmez zaten mantıken düşününce haklısın

o riski almaya da değmez zaten mantıken düşününce haklısın
Ben genelde alıyorum ayda iki sefer 5 paket filan ediyor. Zaten iki haftaya grliyo o yğzden ayda bir almakta koymuyor

Geri