Erdem123
80+ Bronze
daha detaylı anlatır mısın reis bişey anlamadımeklendi mouse konusunda çok mesaj var bulursam onuda eklicem veya siz bulursanız atın bana.
daha detaylı anlatır mısın reis bişey anlamadımeklendi mouse konusunda çok mesaj var bulursam onuda eklicem veya siz bulursanız atın bana.
Örnek konudaki klavye veya mouse'yi almak istiyorsun fakat birçok kişi ucuza almış sende almak istiyorsun bu konudaki görseli iletirsen daha uyguna alabilirsin harici 110'tl pahalı alırsın veya %20 daha pahalıya.daha detaylı anlatır mısın reis bişey anlamadım
ben bunu denedım fakt olmuyor bende nedenseeklendi mouse konusunda çok mesaj var bulursam onuda eklicem veya siz bulursanız atın bana.
Kafanmı güzel? adamlar farklı fiyatlara satıyor ürünü fiyat eşitlği yok bizde bunu dile getiriyoruz kredi veriyorlar neresi dolandırıcılık?Ya kardeşim dolandırıcılık yapmayın, Türk insanını kötü gösteriyorsunuz ve ürünü de satışa kapatıyorlar. Adamların satacağı varsa da vazgeçiyorlar. Bak Aliexpress'e de aynı şeyi yaptınız, şu an kullanamıyoruz bile.
Bağlandığın temsilciye bağlı hocam tekte verdiler bana hiç uzatmadan gerekli ss'leri ilettimben bunu denedım fakt olmuyor bende nedense
sonradan şaka yazdın hocam allahtan :dYa kardeşim dolandırıcılık yapmayın, Türk insanını kötü gösteriyorsunuz ve ürünü de satışa kapatıyorlar. Adamların satacağı varsa da vazgeçiyorlar. Bak Aliexpress'e de aynı şeyi yaptınız, şu an kullanamıyoruz bile.
Zorunlu zart: (Şaka)
bir arkadaş beleşe getirip ortalıgı karistırdı ondan bahsedıyor ama bu baska meseleKafanmı güzel? adamlar farklı fiyatlara satıyor ürünü fiyat eşitlği yok bizde bunu dile getiriyoruz kredi veriyorlar neresi dolandırıcılık?
heran cıkabılırıkı fotoda benım umarım o sonuncusu orataya cıkmaz nedensız korkuyorum
cıkmaz umarımda nedense korkuyorumherhan cıkabılır
korkma bısey gozukmuyor bır ton ınsan boyle ss attı zaten formda