Neler Yeni

🔥İndirim 🔥TEMU'DA ÜRÜNLERİ 110'TL DAHA UYGUNA ALIN🔥

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Bende bir şey anlamadım ne yazmak gerekiyorki

Palo DAYI 👑

80+ Gold

pcbuilder

80+
Ya kardeşim dolandırıcılık yapmayın, Türk insanını kötü gösteriyorsunuz ve ürünü de satışa kapatıyorlar. Adamların satacağı varsa da vazgeçiyorlar. Bak Aliexpress'e de aynı şeyi yaptınız, şu an kullanamıyoruz bile.

Zorunlu zart: (Şaka)

Ya kardeşim dolandırıcılık yapmayın, Türk insanını kötü gösteriyorsunuz ve ürünü de satışa kapatıyorlar. Adamların satacağı varsa da vazgeçiyorlar. Bak Aliexpress'e de aynı şeyi yaptınız, şu an kullanamıyoruz bile.
Kafanmı güzel? adamlar farklı fiyatlara satıyor ürünü fiyat eşitlği yok bizde bunu dile getiriyoruz kredi veriyorlar neresi dolandırıcılık?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunu denedım fakt olmuyor bende nedense
Bağlandığın temsilciye bağlı hocam tekte verdiler bana hiç uzatmadan gerekli ss'leri ilettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp

Zorunlu zart: (Şaka)
sonradan şaka yazdın hocam allahtan :d

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ayrıca ben denedım bende olmadı platform tesvıgı dedıgı bır kampanya oluyor o yuzden yapamıyoruz dedıler bana kod falanda vemrdıler

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom