🔥İndirim 🔥TEMU'DA ÜRÜNLERİ 110'TL DAHA UYGUNA ALIN🔥

Ya kardeşim dolandırıcılık yapmayın, Türk insanını kötü gösteriyorsunuz ve ürünü de satışa kapatıyorlar. Adamların satacağı varsa da vazgeçiyorlar. Bak Aliexpress'e de aynı şeyi yaptınız, şu an kullanamıyoruz bile.

Zorunlu zart: (Şaka)

Ya kardeşim dolandırıcılık yapmayın, Türk insanını kötü gösteriyorsunuz ve ürünü de satışa kapatıyorlar. Adamların satacağı varsa da vazgeçiyorlar. Bak Aliexpress'e de aynı şeyi yaptınız, şu an kullanamıyoruz bile.
Kafanmı güzel? adamlar farklı fiyatlara satıyor ürünü fiyat eşitlği yok bizde bunu dile getiriyoruz kredi veriyorlar neresi dolandırıcılık?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunu denedım fakt olmuyor bende nedense
Bağlandığın temsilciye bağlı hocam tekte verdiler bana hiç uzatmadan gerekli ss'leri ilettim

Zorunlu zart: (Şaka)
sonradan şaka yazdın hocam allahtan :d

ayrıca ben denedım bende olmadı platform tesvıgı dedıgı bır kampanya oluyor o yuzden yapamıyoruz dedıler bana kod falanda vemrdıler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,284
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri