Neler Yeni

🔥İndirim 🔥TEMU'DA ÜRÜNLERİ 110'TL DAHA UYGUNA ALIN🔥

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Zorlı
yok vermiyorlar bana fiyat eşitlemesi falan istiyorum diyorum gelen mesaj
Bu durumun sizin için yarattığı aksaklıktan dolayı içtenlikle özür dileriz. Tüm müşterilerimiz için rekabetçi fiyatlar ve kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz. Ürün fiyatlarının piyasa koşulları ve tedarikçi maliyetleri gibi çeşitli etkenlere bağlı olarak değişebileceğini lütfen unutmayın. Bu nedenle, fiyatlarımızı düzenli olarak mevcut piyasa koşullarına göre ayarlıyoruz.
Ayrıca, çeşitli promosyonlar da sunuyoruz ve gelecekteki kampanyalarımıza katılmanızı umuyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Musa Bulaklı
verirler böyle diyorsa .
1730919652569.png
verdi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Dostlar forumda popüler olan 2 konu'da birçok kullanıcı farklı fiyattan Klavye Ve Mouse Almış Kimi 390'TL Kimi 295'TL Vergi Dahil Saçma Fiyat Politikası Mevcut Temu'da Bazı Dostlar Sağolsun Ödeme Sayfasındaki SS'leri Attılar Bende Temu'ya İlettim Ve 110'TL Kredi Verdiler Sizler'de Şayet Bu Şekilde SS Atarsanız Sizlere'de Verebilir (Müşteri Hizmetleri Biraz Garip İlk Bağlandığınız Vermez İse Sohbeti Sonlandırın Diyin Tekrar Başka Birine Bağlanın Mutlaka Verecekler'dir) Keza %20 Kupon'da Verebilirler Sizler Durumu İzah Ettiğiniz'de Onların İnsiyatifine Kalıyor Durum Bilginize:

KLAVYE VE MOUSE KONULARINDAKİ DÜŞÜK FİYATLI GÖRSELİ YÜKLEDİM: 110+110 OLARAK KREDİ VERDİLER 2 AYRI ÜRÜN İÇİN (HESABA DÜŞMEDİ HALA)

KONULAR: https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-aj159-apex-uretim-durduruldu.1017159/

Örnek Klavye (Vergi Dahil 392'TL)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ula 670 lira min sepet diyo vergiyle 1100 e geliyo bu 392 liralık sepeti nasıl yapıyonuz kafayı yicem

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mazlum Pınar
Ben de deneyeyim dedim kullanacağımdan değil ama kızla resmen flörtleştim kız direkt verdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dostlar forumda popüler olan 2 konu'da birçok kullanıcı farklı fiyattan Klavye Ve Mouse Almış Kimi 390'TL Kimi 295'TL Vergi Dahil Saçma Fiyat Politikası Mevcut Temu'da Bazı Dostlar Sağolsun Ödeme Sayfasındaki SS'leri Attılar Bende Temu'ya İlettim Ve 110'TL Kredi Verdiler Sizler'de Şayet Bu Şekilde SS Atarsanız Sizlere'de Verebilir (Müşteri Hizmetleri Biraz Garip İlk Bağlandığınız Vermez İse Sohbeti Sonlandırın Diyin Tekrar Başka Birine Bağlanın Mutlaka Verecekler'dir) Keza %20 Kupon'da Verebilirler Sizler Durumu İzah Ettiğiniz'de Onların İnsiyatifine Kalıyor Durum Bilginize:

KLAVYE VE MOUSE KONULARINDAKİ DÜŞÜK FİYATLI GÖRSELİ YÜKLEDİM: 110+110 OLARAK KREDİ VERDİLER 2 AYRI ÜRÜN İÇİN (HESABA DÜŞMEDİ HALA)
Alıntıyı görüntüle

KONULAR: https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-aj159-apex-uretim-durduruldu.1017159/

Örnek Klavye (Vergi Dahil 392'TL)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam lütfen şöyle şeyleri paylaşmayın çünkü bizimkiler iyice ... Çıkarıyolar işin 10 tane hesap falan açıp istiyor alıyor sonra TR'de 1.5-2K ya satıyolar ürünleri hadi ihtiyacı olan veya kendisi için mouse alan neyse ama Forum Al satçı dolu çogu yok arkadaşıma falan aldım diyor ama al sat yapıyor mesela Abdullah abi'nin F/P sistemler yapınca al satçıların stokları tüketmesi gibi düşünün PC ihtiyacı olan veya isteyen a bütcesi olmayan kardeşlerimiz alacakken Onun yerine Bazı çakallar (genelde bilgisayarcılar) bunu mesela 20'ye alıp 25-30K ya satıyolar utanmadan bu durumda ona döndü

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp
Top Bottom