lonelyboy
80+
- En İyi Cevap
- 1
Bu mikrofon nasıldır? nedense burda hic konusunu görmedim uygun fiyatlı aslında incelemelerde iyi diyorlar
bende almayı dusunuyodum belkı ılerıde alırım yanı 1.5k lık mıkrofondan ne beklıyosan o ama ılla ıyı bırsey ıstıyosan paranda varsa fıfıne falan alBu mikrofon nasıldır? nedense burda hic konusunu görmedim uygun fiyatlı aslında incelemelerde iyi diyorlar
bende kulaklık olarak razer kraken var mıkrofonu genel olarak kalıtelı almayı dusunuyodum mıkrofonu sence almamalımıyım bu arada ses cok tatmın etmedı derken arkada cızırtı vs mı gelıyo yoksa ses sevıyesı genel olarak cokmu dusukBende var malzeme kalitesi güzel ama ses çok tatmin etmedi belki ayar yapılması gerekiyordur ama bilmiyorum standart yaka mikrofonu ile aynı ses gibi geldi bana
Aktif olarak kullanıyorum vergi dahil 750 ye aldım 1.5k bence buna fazla daha uyguna gelirse almanızı tavsiye ederim.Gürültüyü biraz fazla alıyor Nvidia broadcast gibi uygulamalar ile gürültü engelleme açmak lazım. Onun dışında ses gayet güzel gidiyor. Ses fazla gittiği için genelde fullemiyorum gayet yeterli oluyor.Bu mikrofon nasıldır? nedense burda hic konusunu görmedim uygun fiyatlı aslında incelemelerde iyi diyorlar
o siteden ürün almanızı önermemBu mikrofon nasıldır? nedense burda hic konusunu görmedim uygun fiyatlı aslında incelemelerde iyi diyorlar
Ses cızırtı yapmıyor düşük de değil ama ses kalitesi beklediğim gibi çıkmadı benim dandik bi yaka mikrofonundan geçtim büyük bi değişiklik olmadıbende kulaklık olarak razer kraken var mıkrofonu genel olarak kalıtelı almayı dusunuyodum mıkrofonu sence almamalımıyım bu arada ses cok tatmın etmedı derken arkada cızırtı vs mı gelıyo yoksa ses sevıyesı genel olarak cokmu dusuk
anladım tesekkur ederım bılgılendırmen ıcınSes cızırtı yapmıyor düşük de değil ama ses kalitesi beklediğim gibi çıkmadı benim dandik bi yaka mikrofonundan geçtim büyük bi değişiklik olmadı
Bu fakat temuda gelen bunun replikası gibi bişey sanırım njsj markası yok çünkü hem kutuda hem üründebu değilmi hocam mikrofon nasıl beklentinizi karşılamadı
evet bu olmayabılır marka yok kutudaBu fakat temuda gelen bunun replikası gibi bişey sanırım njsj markası yok çünkü hem kutuda hem üründe
GÜZEL duruyor alayım bir tane alacağım bir iki üründe var yanına atarım sağlam alışveriş yaptım bu ay temudanBu mikrofon nasıldır? nedense burda hic konusunu görmedim uygun fiyatlı aslında incelemelerde iyi diyorlar
hepsi aynı şey hepsi aynı banttan iniyor firmaların isteğine özel marka basılıyorBu fakat temuda gelen bunun replikası gibi bişey sanırım njsj markası yok çünkü hem kutuda hem üründe