TEMU'dan 1400TL'lik ALIŞVERİŞ YAPSAM SIKINTI OLUR MU ?

Reaksiyon skoru
8
Herkese merhaba, TEMU'dan Türkiye'de çok daha pahalı olan 5-6 parça (hepsi farklı ürün) alacağım. Güncel kur ile kargo dahil 30 Euro limitini bir tık aşıyor. Bu tarz durumlarda ne yapmak gerekli. Ürünlerden birini çıkarayım mı ? Elime ulaşmama ve gümrükte takılma ihtimali var mıdır ? (Fotoğrafta 832 gözüküyor ama ödemeye geçince 1332 TL oluyor)
Alacağım ürünler şunlar:
WhatsApp Image 2025-10-28 at 6.11.56 PM.webp

Sınırı geçerse ödeme yaptırmıyor zaten sorun olmaz.
Vergi hariç sınır 30 euro.

Sınırı geçerse ödeme yaptırmıyor zaten sorun olmaz.
Vergi hariç sınır 30 euro.
Teşekkür ederim. O zaman 1400tl vergi hariç eklesem 1900 falan ödesem de sıkıntı olmaz değil mi ? Ben yine de sınıra yakın olmadan yapacağım alışverişi

Teşekkür ederim. O zaman 1400tl vergi hariç eklesem 1900 falan ödesem de sıkıntı olmaz değil mi ? Ben yine de sınıra yakın olmadan yapacağım alışverişi
Sorun olmaz, uygulama ödeme yaptırmıyor öyle durumlarda.

Çok teşekkür ederim

Sorun olmaz, uygulama ödeme yaptırmıyor öyle durumlarda.
Hocam selamlar siz biliyosunuz sanırım bu işleri. Bende ebaydan bir gözlük almayı düşünüyorum sadece ürün fiyatı tahmini MİNİMUM 2-3 bin TL tutacak gibi. 5, 6 hatta 7, 8 bine satanda var. Vergilerle gümrükle falan ne kadara patlar bilmiyorum. Türkiyeye satış yapan birini sorup bulup ondan alacağım. Gümrükte kalma, vergi, elime ulaşmama gibi durumlar nedir nasıl olur? Daha önce hiç yurt dışından bir şey almadım sistemi bilmiyorum hiç.

Geri