Neler Yeni

Yardım Temu'dan alışveriş güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Temu'dan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Alışveriş yapan var mi? Güvenilir mi? Ürünler ortalama ne kadar sürede geliyor? Ekstra vergi fln giriyor mu? Ürünler sınırdan kolayca geçiyor mu?

Erdem123

80+ Bronze
Temu'dan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Alışveriş yapan var mi? Güvenilir mi? Ürünler ortalama ne kadar sürede geliyor? Ekstra vergi fln giriyor mu? Ürünler sınırdan kolayca geçiyor mu?
güvenilirdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 ile 30 gün arasında geliyor

aldıkların vergisiz 30 doları geçmedikçe ekstra vergi alınmıyor sınırdan geçiyorlar tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilirdir

10 ile 30 gün arasında geliyor

aldıkların vergisiz 30 doları geçmedikçe ekstra vergi alınmıyor sınırdan geçiyorlar tabii ki
minimum 1100 tl sepet istiyor ve bu 30 doları geçiyor. 30 doları geçmeden sipariş verilmiyor. 30 doları geçerse ne kadar vergi vs ister ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet sunal
minimum 1100 tl sepet istiyor ve bu 30 doları geçiyor. 30 doları geçmeden sipariş verilmiyor. 30 doları geçerse ne kadar vergi vs ister ki?
hayır minimum 670 tl sepet istiyor ,sizin dediğiniz eskidendi yasa değiştikten sonra onlarda değiştirdiler

Erdem123

80+ Bronze
Güvenilir lakin hastalık gibi bir şey birkere bulaştığın zaman bırakamıyorsun devamlı birşeyler almak istiyorsun
valla reis benim erkek kardeşim öyle bir bağımlılığa girdi ki eve annemden daha fazla mutfak malzemesi aldı

o dediğiniz 3 ay önceydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla reis benim erkek kardeşim öyle bir bağımlılığa girdi ki eve annemden daha fazla mutfak malzemesi aldı

o dediğiniz 3 ay önceydi
30 dolar sınırı şu anda geçerli değil mi?

Erdem123

80+ Bronze
30 dolar sınırı şu anda geçerli değil mi?
reis şimdi sen 1000 tl ye kadar ürün al vergiyle beraber 1600 e geliyor bu 30 doları geçmesine rağmen vergi alınmaz çünkü aldığın ürünler 1000 küsür tl yi geçmeyecek

Top Bottom