farklı pakette gelirse hiç sorun yok hocam aylık paket sınırını aşmayın yeterli.ikisi aynı pakette gelmeyecek ama takılır mı yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu nasıl görsel ya
farklı pakette gelirse hiç sorun yok hocam aylık paket sınırını aşmayın yeterli.ikisi aynı pakette gelmeyecek ama takılır mı yine de
hocam bu nasıl görsel ya
Yok hocam kullanın emin olun fiyat ve performans açısından beğeneceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada aula'yı tebrik etmek lazım çok iyi satış reklam stratejisi.
Ellerinde stok vardır da belki bu büyük indirim için hazırlık yapmışlardır bilemem.alan memnun satan memnun bu kadar kısa sürede 11k klavyeyi nasıl ürettiler acaba![]()
11k klavyelik bir stok aula kendine güvenmiş demek ki 2. partilerde eksi denen kuzey ışıklandırma yerine güney ışıklandırmaya geçilmiş artık yeme de yanında yat yaniEllerinde stok vardır da belki bu büyük indirim için hazırlık yapmışlardır bilemem.
bu klavyeden 14 tane satın alırsam 1 tane klavye yapacak kadar ekstra switche sahip oluyorum aslındaEllerinde stok vardır da belki bu büyük indirim için hazırlık yapmışlardır bilemem.
ona lafım yokki hocam çok iyi olduğu belli sadece aula'yı tebrik etmek istedim bu indirimler hertürlü bize yarar.Yok hocam kullanın emin olun fiyat ve performans açısından beğeneceksiniz.
Baydıçok bilgi karmaşası var.alınır mı? biri diyo çakma mal satıyolar replika.Biri diyo 10k kişi aldı çakma değil alınır diyo.Temu uygulamasınıda hiç kullanmadım.İndirim kupon olayı vs hiç bilmiyorum.Amazondan dierya klavye almıştım switchleri bozuldu iade ettim adamlaar direkt iadesini yaptı.Aynı sıkıntı olursa ben temunun iadesini yapıcağını sanmıyorum.
baydı yazarken nasıl hissettin knk kendini 3 kelime ile anlatsanaBaydı
Kendimi sıkılmış hissettim.baydı yazarken nasıl hissettin knk kendini 3 kelime ile anlatsana
Hocam yazılımda Alt gr yok, LAlt R Alt var anlamadımSağdaki kontrol tuşuna alt gr atıyorsun tüm sorun çözülüyor![]()
R alt olanHocam yazılımda Alt gr yok, LAlt R Alt var anlamadım