Neler Yeni

Temudan aula klavye alınır mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
çok bilgi karmaşası var.alınır mı? biri diyo çakma mal satıyolar replika.Biri diyo 10k kişi aldı çakma değil alınır diyo.Temu uygulamasınıda hiç kullanmadım.İndirim kupon olayı vs hiç bilmiyorum.Amazondan dierya klavye almıştım switchleri bozuldu iade ettim adamlaar direkt iadesini yaptı.Aynı sıkıntı olursa ben temunun iadesini yapıcağını sanmıyorum.
Hocam kb ama İroninin ne olduğunu biliyor musunuz???

O yorumlar kısaca Lan 700 sayfa konuşulmuş kötü bir şey olsa insanlar o Kadar konuşur mu o kadar insan alır mı utanmadan çekinmeden soruyormusun bide alma knk alınmaz
-demeye Çalışıyorlar cidden nasıl anlamıyonuz ve ciddi ciddi soruyorsunuz bende merak ettim

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
X1 seviyesi ingilizceyle, yani olmayan ingilizcesiyle çinli firmaya abuk subuk İngilizce soru soruyorlar, firma da anlamayıp yoo biz satış yapmıyoruz diyor. Hayır madem bu kadar dolandırılacağına eminsin ne diye konu açıyon veya emin değilsin ve bu kadar forum hakkında bilgin var o zaman niye forumda diğer konuları araştırmıyon diye sorarlar adama. Tam bi numune bu arkadaş :)

Aklı yok, fikri var.
hocam takmayın fazla ya aynı konudan 100 adet açıldı. alınır mı ? çakma mı ? sorunlu mu ? tarzında ama haklısınız 100 tane varken ekstra konu açılması iyi değil burda adamlar 11k ya yakın klavye satmışlar kısa sürede 11k aula üretmek kolay da değil çakma satan adam böyle bir üretimi nasıl yapacak :D zaten yetkili satıcı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok bilgi karmaşası var.alınır mı? biri diyo çakma mal satıyolar replika.Biri diyo 10k kişi aldı çakma değil alınır diyo.Temu uygulamasınıda hiç kullanmadım.İndirim kupon olayı vs hiç bilmiyorum.Amazondan dierya klavye almıştım switchleri bozuldu iade ettim adamlaar direkt iadesini yaptı.Aynı sıkıntı olursa ben temunun iadesini yapıcağını sanmıyorum.
iade konusunda bozuk gelirse 4 5 temsilciden biri illaki ürün iadesiz para iadesi bile yapar. iade konusunda aklınız orda kalmasın.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
markaya mail atmışlar kesinlikle biz temudan satış yapmıyoruz diye dönüş almışlar
Hocam çakma olsa ne olur adamlar alıp inceledi hiç bir sorunu birşeyi yok parçaları kaliteli daha ne istiyon şöyle düşün biri 80K'lıo iPhone 16'yı bire bir aynı parçalar aynı kalite ile üretip sana 20K ya satsa yok ağa iPhone üretmedi diyip almayacan mı???

Ki çakma değil zaten heyet yetkili satıcı zaten bu ürünler Çin'den geliyor o sizin yazdığınız ABD'deki firma satmıyordur Çin'deki firması satıyordur falan adamlar Temu'dan yetkili satıcı onayı'da almış zaten

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
gel yanıma yüzüme konuş yavrumlu tatavalı.Adamlar mail atmış biz temudan satış yapmıyoruz geri dönüşü almışlar.Ucube herif hala 500 tl dolandırılmaktan bahsediyo.İstediğin bi kitap olursa at bana özelden alalım okuma anlamanı geliştirelim
Sizin kafanız basmıyor mu Aula'nın kendisi satıyor bu klavyeyi Epomaker, Aula.gear gibi siteler ne bilecek kendileri satmıyor ki? Bu kadar da akılsız olmayın.
1731752208309.png

1731752219499.png

bakmıyorum birader çok sıkıldıysan konudan soytarılık için gelme buralara
Orijinal yanıtını verdikten sonra hala konuyu uzatıyorsunuz ya sizin gibi ucube görmedim.

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Hocalarım ekonomi malum, millet wireless klavye almak istiyor idare ederi bile 2k'da başlıyor memleketimde. Bazı insanlar etinden tırnak tırnak arttırıp alıyor bu ürünleri, dolayısıyla o para ile de dolandırılmak istemiyor ve soruyor. Anlayışlı olmanızı dilerim.

Klavyeye gelirsek, bende deep cool kb500 kablolu mekanik klavye vardi. Çok iyi klavye ama kablolar+yüksek ses bazen sorun oldu. İndirimle aula'yi 430'a aldim +vergi. Dağlık bir bölgeden göl kenarına inmek gibiydi, sesi harika fonksiyonları tatmin edici. Şekli şemali çok iyi bi de garip derecede ağır. 15 günde geldi, hiçbir sorun yaşamadim, tavsiye ederim.

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
Hocalarım ekonomi malum, millet wireless klavye almak istiyor idare ederi bile 2k'da başlıyor memleketimde. Bazı insanlar etinden tırnak tırnak arttırıp alıyor bu ürünleri, dolayısıyla o para ile de dolandırılmak istemiyor ve soruyor. Anlayışlı olmanızı dilerim.
Aynı konunun fazlaca açılıp cevap verilmesine rağmen hiç araştırmadan hala bu konuyu açıp ukala ukala konuşuyor kimse böyle birine anlayış göstermez.
bunu gorunce bir kac tane daha alasim geldi ama neyse :D
Ben 1 tane daha aldım başka almayacağım kara cumaya da para kalsın belki güzel gamepad indirimi falan gelir :D.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Aynı konunun aşırı fazla açılıp cevap verilmesine rağmen hiç araştırmadan hala bu konuyu açıp ukala ukala konuşuyor kimse böyle birine anlayış göstermez.

Ben 1 tane daha aldım başka almayacağım kara cumaya da para kalsın belki güzel gamepad indirimi falan gelir :D.
ucubelerle uğraşmayı seviyorum.Sizden anlayış bekleyende yok.Yaşınız büyük olsa azıcık olgun olsanız bu konu çok karşıma çıktı umursamayım artık der geçersiniz ama siz soytarılık yapmaya devam ediyosunuz.Aula ceo ları sizi.D

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
ucubelerle uğraşmayı seviyorum.Sizden anlayış bekleyende yok.Yaşınız büyük olsa azıcık olgun olsanız bu konu çok karşıma çıktı umursamayım artık der geçersiniz ama siz soytarılık yapmaya devam ediyosunuz.Aula ceo ları sizi.D
Daha araştırma yapmadan millete ukala ukala konuşan biri mi diyor bunları azıcık aklınız olsa keşke. Sizin yaşınız pek büyük değil galiba insanlarla nasıl düzgün konuşmanız gerektiğini bilirdiniz

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
Aynı konunun fazlaca açılıp cevap verilmesine rağmen hiç araştırmadan hala bu konuyu açıp ukala ukala konuşuyor kimse böyle birine anlayış göstermez.

mousepad lazim bide bana ya

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren n
beyler bi tane aldım bir tane daha alsam gümrükte takılır mı

Top Bottom