Neler Yeni

Temudan aula klavye alınır mı?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
birader anlama sıkıntıların mı var senin.Hangi cümlemde dolandırılma konusu geçiyo_Orijinalliği ile ilgili soru sordum.Sen bu forumun bağımlısı olabilirsin hayatsız gibi tüm konuları takip edebilirsin ama benim karşıma sadece 1 konu çıktı.Konu seni çok sıktıysa uza burdan cevap verme.İster muadil olsun fiyatı zaten güzel

Çakma ürün, replika ürün mü diye soruyorsan dolandırılmaktan korkuyorsundur yavrum ne tatava yapıyon? Üstte zaten gerekli cevabı vermişler, Aula tarafından yetkilendirilmiş onaylı satıcıya gelmiş dolandırıcı mı acaba diye soruyon, senin gibi 4834587 tane daha numune var bunu soran. Madem bu kadar zekisiniz konu açmadan önce bi forumda arayın bakalım daha önce kaç kişi sormuş aynı soruyu.

Hem burdan yardım bekliyonuz hem de millete ahkam kesiyonuz. 500 lira dolandırılmaktan korkup bi de "muadil de olsa fark etmez zaten fiyatı uygun" blablabla yazıyon. E senin için replika olması fark etmiyosa ne diye konu açıyon? Ne kafası bu?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Çakma ürün, replika ürün mü diye soruyorsan dolandırılmaktan korkuyorsundur yavrum ne tatava yapıyon? Üstte zaten gerekli cevabı vermişler, Aula tarafından yetkilendirilmiş onaylı satıcıya gelmiş dolandırıcı mı acaba diye soruyon, senin gibi 4834587 tane daha numune var bunu soran. Madem bu kadar zekisiniz konu açmadan önce bi forumda arayın bakalım daha önce kaç kişi sormuş aynı soruyu.

Hem burdan yardım bekliyonuz hem de millete ahkam kesiyonuz. 500 lira dolandırılmaktan korkup bi de "muadil de olsa fark etmez zaten fiyatı uygun" blablabla yazıyon. E senin için replika olması fark etmiyosa ne diye konu açıyon? Ne kafası bu?
gel yanıma yüzüme konuş yavrumlu tatavalı.Adamlar mail atmış biz temudan satış yapmıyoruz geri dönüşü almışlar.Ucube herif hala 500 tl dolandırılmaktan bahsediyo.İstediğin bi kitap olursa at bana özelden alalım okuma anlamanı geliştirelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okudum daha önce açılan konulara bakmak yerine 1412535. konuyu açmışsın boş yapmayın da az araştırma yapın.
bakmıyorum birader çok sıkıldıysan konudan soytarılık için gelme buralara

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
Uygunsuz davranış
gel yanıma yüzüme konuş yavrumlu tatavalı.Adamlar mail atmış biz temudan satış yapmıyoruz geri dönüşü almışlar.Ucube herif hala 500 tl dolandırılmaktan bahsediyo.İstediğin bi kitap olursa at bana özelden alalım okuma anlamanı geliştirelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakmıyorum birader çok sıkıldıysan konudan soytarılık için gelme buralara

Temu 'da satışı Aula yapmıyor zaten Aula tarafından yetkilendirilmiş başka bir satıcı yapıyor. Aliexpress 'te de mesela Aula satış yapmıyor onun yerine Epomaker satışı yapıyor anladın mı 0 IQ eleman seni? Yanına gelsem korkudan adını yaşını unutursun forumda babalık taslama. Cebinde 500 lira var, onu harcayacaksın diye bütün forumu senin emrine köle mi edicez? Alacaksan al, almayacaksan alma. 10K insan almış dolandırılmamış bir sen mi dolandırılacaksın niye? Kendini e**ek falan mı sanıyorsun herkesi bırakıp seni mi dolandıracaklar?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Temu 'da satışı Aula yapmıyor zaten Aula tarafından yetkilendirilmiş başka bir satıcı yapıyor. Aliexpress 'te de mesela Aula satış yapmıyor onun yerine Epomaker satışı yapıyor anladın mı 0 IQ eleman seni? Yanına gelsem korkudan adını yaşını unutursun forumda babalık taslama. Cebinde 500 lira var, onu harcayacaksın diye bütün forumu senin emrine köle mi edicez? Alacaksan al, almayacaksan alma. 10K insan almış dolandırılmamış bir sen mi dolandırılacaksın niye? Kendini e**ek falan mı sanıyorsun herkesi bırakıp seni mi dolandıracaklar?
Forumda hayatsız gibi takılan her saniye aktif olan eleman beni korkutuyo :D hala dolandırılmadan bahsediyo 500 tl.Neyse birader sen günde 3-4 saat forumda araştırma yap ben geliyorum birazdan

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
Forumda hayatsız gibi takılan her saniye aktif olan eleman beni korkutuyo :D hala dolandırılmadan bahsediyo 500 tl.Neyse birader sen günde 3-4 saat forumda araştırma yap ben geliyorum birazdan

Olm benden fazla mesajın var, benden uzun süredir üyesin. Nickine bak, profil fotoğrafına bak. Max. 17 yaşında çocuksun, yolda 700m öteden görsen yolunu değiştirirsin ne bu kabadayılık hevesi, çok mu TR dizisi izliyonuz siz? :D

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Olm benden fazla mesajın var, benden uzun süredir üyesin. Nickine bak, profil fotoğrafına bak. Max. 17 yaşında çocuksun, yolda 700m öteden görsen yolunu değiştirirsin ne bu kabadayılık hevesi, çok mu TR dizisi izliyonuz siz? :D
lebron james nolmuş la:D pp ye isme göre yargılacak kişinin yaşıyla iqsu aynıdır muhtemelen.Ama bi sıkıntı var ben çocuk bakıcısı değilim annen baban ilgilensin senle hadi bakalım

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
kanıt ? yok öyle bir şey hocam diğer insanlar bu klavyeyi ucuza almasın diye uydurmuşlardır :D

X1 seviyesi ingilizceyle, yani olmayan ingilizcesiyle çinli firmaya abuk subuk İngilizce soru soruyorlar, firma da anlamayıp yoo biz satış yapmıyoruz diyor. Hayır madem bu kadar dolandırılacağına eminsin ne diye konu açıyon veya emin değilsin ve bu kadar forum hakkında bilgin var o zaman niye forumda diğer konuları araştırmıyon diye sorarlar adama. Tam bi numune bu arkadaş :)

Aklı yok, fikri var.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
umut
en fazla kaç tane alabiliyoruz varmı sınır
aynı zaman içerisinde 3 veya üzeri sayıda alma. ticaret diye gümrükçü abiler çökebilir klavyeye. Ya da farklı tc üzerinden sipariş vermen gerekir. Aynı anda gümrüğe girmesin yeter kalanı normal gümrük sınırı aylık 5 paket her paket sınırı 30 euro.

Top Bottom