Temudan aula klavye alınır mı?

ikisi aynı pakette gelmeyecek ama takılır mı yine de
farklı pakette gelirse hiç sorun yok hocam aylık paket sınırını aşmayın yeterli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu nasıl görsel ya :D :D :D :D yapmayın 4 tane aula oldu.... kaydettim çok komiğime geldi.
1731753660272.png

Ellerinde stok vardır da belki bu büyük indirim için hazırlık yapmışlardır bilemem.
11k klavyelik bir stok aula kendine güvenmiş demek ki 2. partilerde eksi denen kuzey ışıklandırma yerine güney ışıklandırmaya geçilmiş artık yeme de yanında yat yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ellerinde stok vardır da belki bu büyük indirim için hazırlık yapmışlardır bilemem.
bu klavyeden 14 tane satın alırsam 1 tane klavye yapacak kadar ekstra switche sahip oluyorum aslında :cool: :cool: :cool:

çok bilgi karmaşası var.alınır mı? biri diyo çakma mal satıyolar replika.Biri diyo 10k kişi aldı çakma değil alınır diyo.Temu uygulamasınıda hiç kullanmadım.İndirim kupon olayı vs hiç bilmiyorum.Amazondan dierya klavye almıştım switchleri bozuldu iade ettim adamlaar direkt iadesini yaptı.Aynı sıkıntı olursa ben temunun iadesini yapıcağını sanmıyorum.
Baydı

arkadaşlar basit alın geçin klavyeyi ilerde kafanızı taşlara vurmayın.

iki tane aldım ama ikiside kargoya verilmedi daha aynı pakete koyarlar mı

Ya bugün mekanik ve kablosuz en ucuz klavyeye bakıp ona göre alsan daha iyi olur. Ürün fiyatını hakediyor kesinlikle.

Geri