penguenserkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Arkadaşlar her yerde 0tl'ye şunu aldım bunu aldım diye videolar görüyorum bunlar nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Nasıl geçmiş olsunRehberimde 21 kişi var temu yuzunden 19uyla kavga ettim bulaşma
Valla olmuyo baya sıkıntılı işKolay bisekilde alma yöntemleri felan yokmu bazen 50tlye mouse indirimleri felan gleiyor onları nasil daha sık alabiliriz?
Hiç bulaşma bencedeNasıl geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla olmuyo baya sıkıntılı iş
Ben denedim de 0.20 tl de kaldı bende baslayım böyle ise dedim sildimHiç bulaşma bencede
Onuda denedim oda hileli 3 ü yu illa seçtiriyoBedava için mesaiye değmez. En iyisi ilgilendiğin ürünlere sürekli bakıp indirim gelmesini beklemek. 2'li ücretsiz hediye kısmıyla birlikte iyi bir fiyata bir şey gelir.
Kulaklık önerisi varmı ya herşeyi topladım bi kulaklık kaldıBedava için mesaiye değmez. En iyisi ilgilendiğin ürünlere sürekli bakıp indirim gelmesini beklemek. 2'li ücretsiz hediye kısmıyla birlikte iyi bir fiyata bir şey gelir.
Kaç kere konu açtım çoğuna dönen olmadıBedava için mesaiye değmez. En iyisi ilgilendiğin ürünlere sürekli bakıp indirim gelmesini beklemek. 2'li ücretsiz hediye kısmıyla birlikte iyi bir fiyata bir şey gelir.
V2 pro nasıldırHiç bulaşma bencede