marka çok bilinen bir marka değil mousesini kullanıyorum memnunum(herhalde doğru yazdım)Şu an klavyem yok Temu'da dolaşırken %30 indirim verdi. Bende SSD'e gözüken klavyeyi seçtim bence güzel fiyata geldi.
Benim içime sinen bir klavye değil, hangi switch bilmiyorum inceleyip bakmadım. Sizce alınmalı mı? Ne düşünüyorsunuz?
sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bi yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece mavi renk varmarka çok bilinen bir marka değil mousesini kullanıyorum memnunum(herhalde doğru yazdım)
sesi:
Ajazz gayet bilindik bir marka hocam.marka çok bilinen bir marka değil mousesini kullanıyorum memnunum(herhalde doğru yazdım)
sesi:
Markayı sen bilmiyorsun klavyede ajazz gayet bilindik bi markamarka çok bilinen bir marka değil mousesini kullanıyorum memnunum(herhalde doğru yazdım)
sesi:
Klavyede çift tıklama olmaz alıp yere vurmadığın süreceajazz ı aliexpress amazon vs.deki indirimlerle birçok kişi aldı.malları iyi galiba.ama bazı ürünlerde çift tıklama olubiliyormuş.yine de pek aklını karıştırmak gibi olmasın
yazılımsal bi sıkıntıymış galibaMarkayı sen bilmiyorsun klavyede ajazz gayet bilindik bi marka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyede çift tıklama olmaz alıp yere vurmadığın sürece