Yukarıdaki linkteki verdiğim ürünü alsam sorunsuz gelir mi ve gümrük muhabbeti olduğu için aldıktan sonra ek ücret ödemem gerekiyor mu sorun yaşar mıyım?
Güncelll
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelll
Son düzenleme:
Ürünün fiyatı 1200 liraya felan mı geliyor o halde vergiyle? Ben vergi dahil fiyat sanıyordum.göründüğü gibi geliyor. incelemelerinde fotoları da var. ama ne kadar kaliteli gelir bilemeyiz tabi.
vergiye gelirsek ürünün fiyatının %60'da vergi olarak yansır.
ödeme yaparken vergisi görünüyor. ürün 700 tl ise. 420 tl de vergisi olur. son gümrük düzenlemeleri belimizi büktüÜrünün fiyatı 1200 liraya felan mı geliyor o halde vergiyle? Ben vergi dahil fiyat sanıyordum.
Alınır ama Türkler alıyor anladım da Fransa da ki adam niye çakma deri alır çözemedim bunlar 1 saat çalışarak araba almıyormuyduYukarıdaki linkteki verdiğim ürünü alsam sorunsuz gelir mi ve gümrük muhabbeti olduğu için aldıktan sonra ek ücret ödemem gerekiyor mu sorun yaşar mıyım?
Güncelll
Gerçek derininde dezavantajları var kokuyor suni deri kadar parlak gözükmüyor o yüzden tercih ediyor olabilirlerAlınır ama Türkler alıyor anladım da Fransa da ki adam niye çakma deri alır çözemedim bunlar 1 saat çalışarak araba almıyormuydu![]()
alınmazYukarıdaki linkteki verdiğim ürünü alsam sorunsuz gelir mi ve gümrük muhabbeti olduğu için aldıktan sonra ek ücret ödemem gerekiyor mu sorun yaşar mıyım?
Güncelll