Neler Yeni

Temudan Gelen AJAZZ AJ159 P deki ilginç durum?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Gokhan
Merhaba,

Malumunuz geçtiğimiz günlerde AJAZZ diye diye ortalık yangın yerine döndü bir çoğumuz yakalayıp ürünü alabildik. Ürün an itibari ile tarafıma ulaştı ancak herhalde kimsenin başına gelmemiş olan en garip durum benim başıma geldi. Ürün AJ159 Pro kutusu ve barkodu olan Aynı zamanda AJ159 NL P barkodu olan bir kutu ile maalesef 8K magnet charger ve vericisiz AJ159 NL P versiyonu tarafıma ulaştı. İşin kötü yanı Temu dakiler kutudaki pro barkodunu okuyarak gönderen depocuları ürün normal sağlam gönderdik diyor ancak diğer barkod'un olduğuna bir türlü ikna olamadılar.konuyu anlamamakta direndi etti neticede fotoğraflı şekilde taraflarına attığım mail sonucunda durum çözüldü. Alıp açmayıp kenara koyan vs. var ise uyarı da olsun hepinize açın kontrol edin yoksa benim gibi hevesiniz kursağınızda kalabilir :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Gokhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ee iade aldınmı o modelde 800 mah bi batarya bulunuyor

Evet alındı alınmasına da denk gelen 2 personel beni delirtti diyebilirim. Switchler ve içerisinde bulunan wireless çip " Nearlink " diye isimlendirilen bir çip switchler kaliteli ama gel gelelim batarya ve manyetik sarj vs. yok. Bazı markaların Business ürünleri gibi işlevsellik evet ama oyunluk değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,565
Üyeler
165,373
Son üye
Adem can ergel
Top Bottom