Temu'dan Kodak SSD ikinci disk olarak alınır mı?

banada öyle geliyor hocam ama gerçekten 1tb ise ikinci disk olarak alınabilir bence. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam teşekkürler.
1732799015451.png

1732799085575.png

1732799720008.png

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Fazla üzülmeyin hocam sürekli stok giriyor. İnceleme konusu açtım.
Hocam inceleme konusunu bulamadım da, link bırakabilir misiniz buraya? Hem konuyu gören diğer arkadaşlara da yardımcı olur.

Hocam inceleme konusunu bulamadım da, link bırakabilir misiniz buraya? Hem konuyu gören diğer arkadaşlara da yardımcı olur.

bu değerler ve sıcaklık değerinin olmaması bana nedense James Donkey hatırlattı içleri benzerdir muhtemelen...
240gb James Donkey var ileet ettim 10-20mb yazıyor lanet ssd. sd kart daha hızlı... :ROFLMAO: zamanında Abdullah incelediği için almıştım hey gidi günler hey :ROFLMAO: :ROFLMAO:
JD adamdır, aktif olarak iş yerimde 3 tane JD SSD kullanıyorum. 5-6 senelik ürünler hala inanılmaz bir şekilde çalışıyorlar ve bir problemini de görmedim.

1.JPG

2.JPG

Bendede laptopta var 240lık mis gibi çalışıyor valla vardır onunda 5-6 senesi. 200₺ ye almıştım zamanında 😂
Bozulsa değiştireceğim yedekte tonla ssd var da bozulmuyor da ne zaman bozulacak merak ediyorum :D Bende 100 liraya almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,987
Üyeler
173,913
Son üye
HasanVersion
Geri