yaman..k
80+ Silver
Sata 2 de olur değerlerini görmem lazım
kristal disk mark ı silmiştim yeniden kurup atarım.
Sata 2 de olur değerlerini görmem lazım
sıcaklık değeri sabit 45 mi yoksa değişiyor mu??Alıntıyı görüntüle
kristal disk mark ı silmiştim yeniden kurup atarım.
İçinde sıcaklık sensörü olmadığı için sabit.sıcaklık değeri sabit 45 mi yoksa değişiyor mu??
çinden aldığım 64gb ssd nin içine sıcaklık sensörü koymuşlar.. şuna da koysanız kim küserİçinde sıcaklık sensörü olmadığı için sabit.
Yanlış hatırlamıyorsam kutunun içinde sertifika vari bir şey vardı.Ben nedense bu SSD modelinden Kodak'ın haberi bile yoktur diye düşünüyorum
bu değerler ve sıcaklık değerinin olmaması bana nedense James Donkey hatırlattı içleri benzerdir muhtemelen...Yanlış hatırlamıyorsam kutunun içinde sertifika vari bir şey vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yazma değeri daha yüksekti fakat oyun filan kurunca heralde düştü.
Sitesine merak edip baktım bu model görünmüyor başka bir model var. Kodak zaten iflas açıklamıştı belki o fırsatla sahte ürünler çıkmıştır piyasaya.Yanlış hatırlamıyorsam kutunun içinde sertifika vari bir şey vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yazma değeri daha yüksekti fakat oyun filan kurunca heralde düştü.
Ben 2. sistemimde kullanmak için aldım zaten 128 gb lık aliexpress ssd si vardı onun yerine bunu kullanmaya başladım.bu değerler ve sıcaklık değerinin olmaması bana nedense James Donkey hatırlattı içleri benzerdir muhtemelen...
240gb James Donkey var ileet ettim 10-20mb yazıyor lanet ssd. sd kart daha hızlı... zamanında Abdullah incelediği için almıştım hey gidi günler hey
kullanılmaz demiyorum asla, jd de normal kullanımda da sorunum yok sadece oyun yüklemeleri uzun sürüyorBen 2. sistemimde kullanmak için aldım zaten 128 gb lık aliexpress ssd si vardı onun yerine bunu kullanmaya başladım.
JD istersen garantili olsun yinede bu ürünü alırım zaten ürün garantiye gittiğinde çoğunlukla bir şey yapmıyorlar.kullanılmaz demiyorum asla jd de normal kullanımda da sorunum yok sadece oyun yüklemeleri uzun sürüyor
4-5 yıldır kullanıyorum yoksa
teşekkürler hocam. tam dolu halinide merak ediyordum iyi oldu.Yolda gelsin testlerini yapacağım. Arkadaşımda yaptım full doluyken bile testler normaldi.
Kodak markayı satmış zaten, sadece üstünde kodak yazıyor Yorumlar ve testler iç açıcıydı, boot device olarak kullanmam ama oyun yüklemek için aldım.Ben nedense bu SSD modelinden Kodak'ın haberi bile yoktur diye düşünüyorum
Tam dolu testi de atarım hafta içi hocam.teşekkürler hocam. tam dolu halinide merak ediyordum iyi oldu.