Temu'dan Kodak SSD ikinci disk olarak alınır mı?

Sata 2 de olur değerlerini görmem lazım :)
Ekran Alıntısı y.PNG

kristal disk mark ı silmiştim yeniden kurup atarım.

Ben nedense bu SSD modelinden Kodak'ın haberi bile yoktur diye düşünüyorum :D
Yanlış hatırlamıyorsam kutunun içinde sertifika vari bir şey vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı jkl.PNG
Ekran Alıntısı g.PNG

Yazma değeri daha yüksekti fakat oyun filan kurunca heralde düştü.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu değerler ve sıcaklık değerinin olmaması bana nedense James Donkey hatırlattı içleri benzerdir muhtemelen...
240gb James Donkey var ileet ettim 10-20mb yazıyor lanet ssd. sd kart daha hızlı... :ROFLMAO: zamanında Abdullah incelediği için almıştım hey gidi günler hey :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sitesine merak edip baktım bu model görünmüyor başka bir model var. Kodak zaten iflas açıklamıştı belki o fırsatla sahte ürünler çıkmıştır piyasaya.

bu değerler ve sıcaklık değerinin olmaması bana nedense James Donkey hatırlattı içleri benzerdir muhtemelen...
240gb James Donkey var ileet ettim 10-20mb yazıyor lanet ssd. sd kart daha hızlı... :ROFLMAO: zamanında Abdullah incelediği için almıştım hey gidi günler hey :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben 2. sistemimde kullanmak için aldım zaten 128 gb lık aliexpress ssd si vardı onun yerine bunu kullanmaya başladım.

Ben 2. sistemimde kullanmak için aldım zaten 128 gb lık aliexpress ssd si vardı onun yerine bunu kullanmaya başladım.
kullanılmaz demiyorum asla, jd de normal kullanımda da sorunum yok sadece oyun yüklemeleri uzun sürüyor :)
4-5 yıldır kullanıyorum yoksa :D

kullanılmaz demiyorum asla jd de normal kullanımda da sorunum yok sadece oyun yüklemeleri uzun sürüyor :)
4-5 yıldır kullanıyorum yoksa :D
JD istersen garantili olsun yinede bu ürünü alırım zaten ürün garantiye gittiğinde çoğunlukla bir şey yapmıyorlar.

Ben nedense bu SSD modelinden Kodak'ın haberi bile yoktur diye düşünüyorum :D
Kodak markayı satmış zaten, sadece üstünde kodak yazıyor :D Yorumlar ve testler iç açıcıydı, boot device olarak kullanmam ama oyun yüklemek için aldım.

teşekkürler hocam. tam dolu halinide merak ediyordum iyi oldu.
Tam dolu testi de atarım hafta içi hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,859
Üyeler
173,735
Son üye
burakK0923
Geri