Neler Yeni

Yardım Temu'dan Mekanik Klavye Tavsiyeleri

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Bende Gördüydüm Ama Full (100%) Klavye Bakındığım İçin Almadıydım.. Halen Daha Bakıyorum O Denli.. Aslında Halen Daha Bakmamın Sebebi Ömürlük Bakmam Diyebiliriz Bir Nevi.. Alayım Arkama Bakmayayım Gibi Bir Mantık Var.. Belki Birdahakine PC Yenilerken Falan Bakarım Diye Düşünüyorum..

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
Bende Gördüydüm Ama Full (100%) Klavye Bakındığım İçin Almadıydım.. Halen Daha Bakıyorum O Denli.. Aslında Halen Daha Bakmamın Sebebi Ömürlük Bakmam Diyebiliriz Bir Nevi.. Alayım Arkama Bakmayayım Gibi Bir Mantık Var.. Belki Birdahakine PC Yenilerken Falan Bakarım Diye Düşünüyorum..
Valla normalde ben de öyle düşüncedeyimdir ama kaçırılmayacak derecede ucuz gördüğümde de almak lazım :) Bir de ben de normalde tam klavyeciyimdir ama deneyelim bakalım buna da alışırız küçük kompakt hoş duruyor :)

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Valla normalde ben de öyle düşüncedeyimdir ama kaçırılmayacak derecede ucuz gördüğümde de almak lazım :) Bir de ben de normalde tam klavyeciyimdir ama deneyelim bakalım buna da alışırız küçük kompakt hoş duruyor :)
TIA Portal Kullanırken Vsr Numpad Olsun Page UP-/-Down Olsun Arrow Kays Olsun Kolaylık Sağlıyor..
Oyun İçin Olsa %50 Ve Altını Aldınmı Yetiyor Zaten.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Masaüstü %75 mekanik klavye tavsiye ederim.
Tia portal simotion TwinCAT vb yazılım işleri için %100 klavye daha iyi ama mekanik klavye tavsiye etmem zaten laptop ağır geliyor ve birde nereden baksan 1kg mekanik klavye ayrıca sesli. Masaüstünde mekanik klavye kullanıyorum ama laptop ta klavye ye ihtiyaç duymuyorum iş için klavye alacak olursam hafif ve sesiz klavye alırım diye düşünüyorum.

Benim naçizane fikrim bu şekil

Son düzenleme:

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
TIA Portal Kullanırken Vsr Numpad Olsun Page UP-/-Down Olsun Arrow Kays Olsun Kolaylık Sağlıyor..
Oyun İçin Olsa %50 Ve Altını Aldınmı Yetiyor Zaten.
Sayı tuşları ve artı eksi hariç diğerleri bunda da var zaten

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Masaüstü %75 mekanik klavye tavsiye ederim.
Tia portal simotion TwinCAT vb yazılım işleri için %100 klavye daha iyi ama mekanik klavye tavsiye etmem zaten laptop ağır geliyor ve birde nereden baksan 1kg mekanik klavye ayrıca sesli. Masaüstünde mekanik klavye kullanıyorum ama laptop ta klavye ye ihtiyaç duymuyorum iş için klavye alacak olursam hafif ve sesiz klavye alırım diye düşünüyorum.

Benim naçizane fikrim bu şekil
Hocam Sabit PC Laptop Değilki..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sayı tuşları ve artı eksi hariç diğerleri bunda da var zaten
Efendim Yanlış Anlattıysam Kusura Bakmayın Bu PC'yi Kullanan Arkadaşlar Olarak Numpad Kullanımına Alışmış Durumdayız Ve Siz Sayı Tuşları Ve + - Tuşları Hariç Hepsi Vu klavyede De Var Demişsiniz Ama Tia Portal Kullanırken DB386.DBX-89473.0 İsiml Bloğu Numpad İle Girmek Daha Kolay Değil Mi Sizce De..

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
Hocam Sabit PC Laptop Değilki..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Efendim Yanlış Anlattıysam Kusura Bakmayın Bu PC'yi Kullanan Arkadaşlar Olarak Numpad Kullanımına Alışmış Durumdayız Ve Siz Sayı Tuşları Ve + - Tuşları Hariç Hepsi Vu klavyede De Var Demişsiniz Ama Tia Portal Kullanırken DB386.DBX-89473.0 İsiml Bloğu Numpad İle Girmek Daha Kolay Değil Mi Sizce De..
Dediğin şey hakkında en ufak bir şey bile anlamadım hocam

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Ben bir yerde laptop demedim kanka benimki de masaüstü onunla ne alakası var
Yok Sen Değilmişsin Pardon Diğer Arkadaşmış..
Bu Arada 30€Sınır Yok Muydu Ben Temudan 1500₺ Yakın Alışveriş Yaptım Normalde Engel Atardı Atmadı.. Enteresan.. Acaba Yurt Dışından İyi Klavye Mi Alsam Diyorum Sizin Attığınız %50'ler Gibi Ama Kendime Oyun İçin..

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Furkan Demirtaş
Yok Sen Değilmişsin Pardon Diğer Arkadaşmış..
Bu Arada 30€Sınır Yok Muydu Ben Temudan 1500₺ Yakın Alışveriş Yaptım Normalde Engel Atardı Atmadı.. Enteresan.. Acaba Yurt Dışından İyi Klavye Mi Alsam Diyorum Sizin Attığınız %50'ler Gibi Ama Kendime Oyun İçin..
Benim attığım %50 değil %75 olan. Valla sen bilirsin ama öyle iyi marka ürünler var mı bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla 1050 tl mi ne sınır var sanırım tam hatırlamıyorum bir sınır var ama evet.

Top Bottom