Necip5270392
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 114
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok Yani Yanlış Link Mi Atıldı Karıştırılıp Onu Sormak İçin Şey Etmiştim Ama Herneyse..Fark etmedim![]()
Yok Yani Yanlış Link Mi Atıldı Karıştırılıp Onu Sormak İçin Şey Etmiştim Ama Herneyse..Fark etmedim![]()
Ben de 93 liraya mekanik klavye aldım bekliyorum gelmesiniMerhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Temu Üzerinden Mekanik Klavye Almak İstiyorum %100 Porsyonluk Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim..
Bütçe 1800-/-2132 Arası
Solda numpadli klavye var mıymış yaHocam %100 Boyutta, (Tercihen) Numpad Sol Tarafta Olan Bir Klavye Varsa Okay'im..
Aula Falan Bilmiyom Ben Link Atarsanız İyi Olur Bu Cahil Arkadaşınıza (Ben Yani Yanlış Anlaşılmasında Sonradan)..
Bir Kaç Yerde Görmüştüm Solak İnsanlar İçin..Ben de 93 liraya mekanik klavye aldım bekliyorum gelmesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Solda numpadli klavye var mıymış ya
Ben şimdiye kadar hiç görmedim. Benim klavye de geldi bugün bu arada muazzam güzelBir Kaç Yerde Görmüştüm Solak İnsanlar İçin..
Onlar Mouse'u Solla Kullanıp Sağ İle Yazıyor Ya..
93 TL ye aldığınız klavye mi hocam. Linki varmı merak ettimBen şimdiye kadar hiç görmedim. Benim klavye de geldi bugün bu arada muazzam güzel![]()
Evet 93 tl ye aldığım klavye bakayım linkine hocam.93 TL ye aldığınız klavye mi hocam. Linki varmı merak ettim
Buyur hocam şuan ondan yazıyorum 1039 TL olmuş93 TL ye aldığınız klavye mi hocam. Linki varmı merak ettim
Güzelmiş ama nasıl 93 TL ye aldınız kupon mu verdilerEvet 93 tl ye aldığım klavye bakayım linkine hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyur hocam şuan ondan yazıyorum 1039 TL olmuş![]()
Valla instagramda karşıma çıktı reklamı 93 tl diye harbiden girdim 93 tlymiş. Yanına 2 ürün daha aldım sepette vergi de koyuyor tabi üstüne fiyatın yurtdışından geldiği için.Güzelmiş ama nasıl 93 TL ye aldınız kupon mu verdiler
Bedavadan daha Ucuz hayırlı olsunValla instagramda karşıma çıktı reklamı 93 tl diye harbiden girdim 93 tlymiş. Yanına 2 ürün daha aldım sepette vergi de koyuyor tabi üstüne fiyatın yurtdışından geldiği için.
Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun kardeşim.Bedavadan daha Ucuz hayırlı olsun
Bende gördüm tıkladım sepete eklemedi tükendi yazdı ama baya bi kişi almış 90 tl ye trdenValla instagramda karşıma çıktı reklamı 93 tl diye harbiden girdim 93 tlymiş. Yanına 2 ürün daha aldım sepette vergi de koyuyor tabi üstüne fiyatın yurtdışından geldiği için.
TühBende gördüm tıkladım sepete eklemedi tükendi yazdı ama baya bi kişi almış 90 tl ye trden
Bende 2 tane aldım 1 beyaz 1 siyah 800'e ilana attımBende gördüm tıkladım sepete eklemedi tükendi yazdı ama baya bi kişi almış 90 tl ye trden