beleşe vermiyor vergiyi ödettiriyor 480tl ödüyorsunÇİft modu bana beleşe veriyor da almıyorum
Alıntıyı görüntüle
beleşe vermiyor vergiyi ödettiriyor 480tl ödüyorsunÇİft modu bana beleşe veriyor da almıyorum
Alıntıyı görüntüle
Yok bende farklı bi olay var siparişte -600tl ye kadar düşürtebiliyorumbeleşe vermiyor vergiyi ödettiriyor 480tl ödüyorsun
Sürekli güncelleniyor. 2 haftadır var. Sabah bitti. Tekrar gelir.hocam bunun sıyahı hıcbır sekılde yokmu stokta bazen farklı satıcılar oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
pro olan alınır bu degıi
bende 500 lıra kredı var bu beyaz 1195 lıraya felan gelıyo bıomdakı mouseyı yedege alıp bunu sence almalı mıyım sıyahı stoga eklenınceSürekli güncelleniyor. 2 haftadır var. Sabah bitti. Tekrar gelir.
Alın hocam.500-1000 TL arası mouse ararken karşıma Temu kampanyası çıktı sepette vergiyle birlikte 515 küsüre düşüyor. Alınmalı mı?
2k ya kadar yolu var isterse 1500 olsun gene alınır ben arkadaşımda denedim kusursuzdubende 500 lıra kredı var bu beyaz 1195 lıraya felan gelıyo bıomdakı mouseyı yedege alıp bunu sence almalı mıyım sıyahı stoga eklenınce
Şuan bu fiyat bandına alınabilecek en iyi ürün bana göre.bende 500 lıra kredı var bu beyaz 1195 lıraya felan gelıyo bıomdakı mouseyı yedege alıp bunu sence almalı mıyım sıyahı stoga eklenınce
cok kucuk ama benım ellerım bıraz buyuk sorun olurmu2k ya kadar yolu var isterse 1500 olsun gene alınır ben arkadaşımda denedim kusursuzdu
normalden büyükse ve bu tarz mouselar hiç kullanmadıysan alışamayabilirsin gibicok kucuk ama benım ellerım bıraz buyuk sorun olurmu