Turkmangg123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
3 tane eşya hepsi beraber vergisiyle 948 lira tuttu. 30 Euro altı olduğu için takılı kalmaz değil mi?
Takılmaz %80 falan yine de gümrük bu belli olmaz.3 tane eşya hepsi beraber vergisiyle 948 lira tuttu. 30 Euro altı olduğu için takılı kalmaz değil mi?
%100 takılmaz saçma yprumlarda bulunmasakmıTakılmaz %80 falan yine de gümrük bu belli olmaz.
Vergisiz fiyatı 1100tl felan altı olması gerek anlayın artık şunu heryerde yazıyor3 tane eşya hepsi beraber vergisiyle 948 lira tuttu. 30 Euro altı olduğu için takılı kalmaz değil mi?
burası türkiye ne olacağı belli olmaz%100 takılmas saçma yprumlarda bulunmasakmı
Neyi belli olmuyor kardeşim gümrük kuralını geçmez isen sıkıntı olmuyorburası türkiye ne olacağı belli olmaz
Neyi belli olmuyor kardeşim gümrük kuralını geçmez isen sıkıntı olmuyor
Onunla bu birmihocam bu 30 euro sınırı yokken 150 euro sınırı vardı ben o varken 25 euro luk klavye aldım ve bil bakalım ne oldu? 30 dolar vergi geldi.ondan diyorum bunun sınırı geçip geçmemesi ile alaksı pek yok
Gelmesi normal zaten. Whatgeek gibi sitelerden alirsan vergi ödemiyorsun.hocam bu 30 euro sınırı yokken 150 euro sınırı vardı ben o varken 25 euro luk klavye aldım ve bil bakalım ne oldu? 30 dolar vergi geldi.ondan diyorum bunun sınırı geçip geçmemesi ile alaksı pek yok
Arkadaş haklı sene basında whatgeekten ak992 klavye aldım 1600mu 1700 mu oralarda falandı sonra ülkeye geldı gümrüktekı çakal eleman kafasına göre vergi kesmişti yaklaşık 677 tl vergıi ödedim hatta aynı durumu ak820pro alan birçok kişi daha yaşadı vergi kesilenlerin ürünlerı genelde ptt ile geldi şanslı olanlarınki arasla geldı onlarda veegi çıkmamıştıGelmesi normal zaten. Whatgeek gibi sitelerden alirsan vergi ödemiyorsun.
hangi klavyehocam bu 30 euro sınırı yokken 150 euro sınırı vardı ben o varken 25 euro luk klavye aldım ve bil bakalım ne oldu? 30 dolar vergi geldi.ondan diyorum bunun sınırı geçip geçmemesi ile alaksı pek yok