Neler Yeni

Temudan ürün siparişi ve teslimi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Merhabalar 22 Kasım'da temudan keycaps puding beyaz ve siyah+ aula f75 aldım keycaps ve aula yıl farklı 2 sipariş olarak ayrı aldım şuan ürün gönderim aşaması bu kısma geldi ürün şuan nerede yada TR deki kargoya verildi mi? Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? Yada kaç güne gelecektir tahmini?

Ekler

• Screenshot_2024-11-28-17-16-46-192_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-28-17-16-46-192_com.einnovation.temu.jpg
    344.7 KB · Hit: 40
  • Screenshot_2024-11-28-17-16-32-975_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-28-17-16-32-975_com.einnovation.temu.jpg
    323.3 KB · Hit: 42
  • Screenshot_2024-11-28-17-16-13-748_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-28-17-16-13-748_com.einnovation.temu.jpg
    315 KB · Hit: 37

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Yurticine gelmiş. Henüz yerel kargo şirketine verilmemiş gibi . Yada henüz guncellenmemis de olabilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gümrükten geçmiş kargoya verilecek yurtiçi dağıtım için
2.resimde gümrükleme tamamlandı yazan ürün aula f75 diğerleri ise ondan bağımsız şekilde MNG ye verileceği gözüküyor aula f75 ise PTT kargo ile gönderim olacakmış tahmini ne zaman gelir tüm ürünler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurticine gelmiş. Henüz yerel kargo şirketine verilmemiş gibi . Yada henüz guncellenmemis de olabilir
2.resimde gümrükleme tamamlandı yazan ürün aula f75 diğerleri ise ondan bağımsız şekilde MNG ye verileceği gözüküyor aula f75 ise PTT kargo ile gönderim olacakmış tahmini ne zaman gelir tüm ürünler?

4 5 maks

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Merhabalar 22 Kasım'da temudan keycaps puding beyaz ve siyah+ aula f75 aldım keycaps ve aula yıl farklı 2 sipariş olarak ayrı aldım şuan ürün gönderim aşaması bu kısma geldi ürün şuan nerede yada TR deki kargoya verildi mi? Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? Yada kaç güne gelecektir tahmini?
Hocam bu aşamadan sonra direkt dağıtıma çıkmıştı benim ürünlerim Kocaelideyim muhtemelen ondan kaynaklı 1 günde getirdiler benim ürünlerin hepsi toplam 7 günde fln geldi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Hocam bu aşamadan sonra direkt dağıtıma çıkmıştı benim ürünlerim Kocaelideyim muhtemelen ondan kaynaklı 1 günde getirdiler benim ürünlerin hepsi toplam 7 günde fln geldi
Bende bursadayim ürünler sanırım İstanbul'a ordan gelmesi gereken şehire gidiyor sanırım

Keşke cumartesiye gelse

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Bende bursadayim ürünler sanırım İstanbul'a ordan gelmesi gereken şehire gidiyor sanırım

Keşke cumartesiye gelse
evt hocam ilk istanbula iniyor ordan dağıtılıyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
evt hocam ilk istanbula iniyor ordan dağıtılıyor
Ben başta deniz yolu ile geliyor sanıyordum sonradan fark ettim ki kargo uçağı ile geliyormuş sanırım bir sorun olmazsa ya cumartesi yada pazartesi salı günü dağıtıma çıkar diye düşünüyorum

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Ben başta deniz yolu ile geliyor sanıyordum sonradan fark ettim ki kargo uçağı ile geliyormuş sanırım bir sorun olmazsa ya cumartesi yada pazartesi salı günü dağıtıma çıkar diye düşünüyorum
Bazen orası geç güncelleniyor belli olmaz hocam yarın bile gelebilir benim ora gümrükleme şirketi teslim alması için bekleniyor diyordu sonra dağıtıma çıktı bir anda güncellendi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Anime figürü
Bazen orası geç güncelleniyor belli olmaz hocam yarın bile gelebilir benim ora gümrükleme şirketi teslim alması için bekleniyor diyordu sonra dağıtıma çıktı bir anda güncellendi
Alasım var ama tatmin eder mi acaba AVM de figür vb satan yer var ama en son luffy figürü için 800 TL demişti şimdi kimbilir kaç paradır. 😆 temuda Figürler ucuz 100 den başlıyor fiyat olarak

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Anime figürü

Alasım var ama tatmin eder mi acaba AVM de figür vb satan yer var ama en son luffy figürü için 800 TL demişti şimdi kimbilir kaç paradır. 😆 Figürler ucuz 100 den başlıyor fiyat olarak
Bilmiyorum hocam figür hiç almadım ama bir yerlerde denk gelmiştim gümrükten pek sağlam geçmiyorlar diye söyleniyordu

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Bilmiyorum hocam figür hiç almadım ama bir yerlerde denk gelmiştim gümrükten pek sağlam geçmiyorlar diye söyleniyordu
Biraz baktım da switch satılmıyor mu ben mi yanlış arıyorum bilindik switch markaları yazınca çıkmıyor temuda leobog gördüm bı grey wood mu ne ismi galiba onun haricinde yoktu bilgin var mı

Top Bottom