Neler Yeni

Tenda v12 vs tplink archer vr300 vs keenetic extra

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
50 mbs paketimiz var sürekli wifi da hız düşüklüğü yaşıyorum 5 e 10 a düşüyor sorun modemde diye düşünüyorum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
50 mbs paketimiz var sürekli wifi da hız düşüklüğü yaşıyorum 5 e 10 a düşüyor sorun modemde diye düşünüyorum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz
Tenda kullandım eve gelen 70 hızı 15-16 veriyordu değiştirdim TP geçtim düzeldi önermem tenda.

xspinoza

80+
Extra DSL kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. 3 PC 5-6 Telefon bağlı genelde bir sorun bir hız düğmesi vs henüz gözlemlemedim. Hızımda bir düşüş veya Wifi bağlantısında çekiş düşüklüğü yaşamadım. Çekim kapasiteside bir hayli yüksek evin dışında dahi bağlanabiliyorum internete. Diğer modemler hakkında bilgiye sahip değilim.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Extra DSL. Net.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Tenda İşlemci ve Bellek olarak diğer büyük firmalara göre daha kaliteli parçalar kullanmakta bunu bizzat içini söküp kontrol ederek test ettim.
Ancak bazen yanlış kurulumdan kaynaklı sapıtma durumu görülebilir. Tp link tarafında Bu kadar kaliteli parçalar kullanılmasada yanlış kurulum yapıldığından kökten sorunlu şekilde internet vermez tenda gibi Eğer bilinçli bir kullanıcıysan modem arayüzünü iyi biliyor tanıyor ve ince ayarlar konusunda tecrübeliysen Favorin Tenda olmalı Hiç birşeyden anlamıyorum direk takıp kullanıcam diyorsan TP link ten şaşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tenda İşlemci ve Bellek olarak diğer büyük firmalara göre daha kaliteli parçalar kullanmakta bunu bizzat içini söküp kontrol ederek test ettim.
Ancak bazen yanlış kurulumdan kaynaklı sapıtma durumu görülebilir. Tp link tarafında Bu kadar kaliteli parçalar kullanılmasada yanlış kurulum yapıldığından kökten sorunlu şekilde internet vermez tenda gibi Eğer bilinçli bir kullanıcıysan modem arayüzünü iyi biliyor tanıyor ve ince ayarlar konusunda tecrübeliysen Favorin Tenda olmalı Hiç birşeyden anlamıyorum direk takıp kullanıcam diyorsan TP link ten şaşma.
Galiba bütçeyi artırıp keenetic extra dsl alıcam

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Kn ekstra öneririm 3 yıldır kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç