BuraKaya
80+
Dahası
Serbest piyasa 2 katına 10 katına bile koyar kimse karışmıyor.Bunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kendi kafalarında bir şeyler kurguluyor bu aveller.Bunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...
serbest piyasa adam istediği fiyata koyar bu kimseyi ilgilendirmezki,adam satamazBunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...
Çok var böyleBunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...
maalesef ki hemen hemen her yerdr boyle durumlar var ,bi örneği de şu salginda konut kirasina zam yapmayan cok az ev sahibi var , serbest piyasa muhabbetine bunu engellemek biraz zor.Guzel bir düzenleme getirilmeliBunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...
Hiçbir zaman ben bu ülkede halka ypaılan haksızlığa vs hiç üzülmüyorum inan halkın suçu bu yaşamın zor olması. Sadece acıdığım benim gibi kurunun yanında yaşın yanması.Bunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...
Siz bence asıl problemi görmüyosunuz bunun gibiler bu tarz ilanlar koydukca "UYGUN" diye tabir ettiğimiz bir şey kalmıyor. Aynı şeyi bugün araç piyasasında görüyoruz. Hayır tamam isteyen istediği fiyata koyar koyarda insanlar mağdur oluyor aynı telefon bende de var şuan kullandığım cihaz benim gibi 20-25 kişi daha çıkıp bu fiyatlandırmada ilan koysak araba piyasasının aynısı olacak. Ülkedeki çeşitli sebeplere bağlı olan maddi problemler yetmezmiş gibi ikinci el canavarlarıyla uğraşıyoruz.Size katılmıyorum. Adamın malı değil mi, istediği fiyata satışa koyabilir. Fiyat sana yüksek gelirse de almazsın.
Hem pazarlık ile fiyatı piyasanın 200-300TL altına düşürürse ve cihaz sıfır gibi ise elbet alıcısı çıkar.
Aynı ürünü başka satanlar olmasa hakaretinizi haklı bulurdum ancak aynı cihazın yüzlerce satıcısı var.
Size en uygun satıcıyı tercih edebilirsiniz.
Galiba bir yaş daha yanmışHiçbir zaman ben bu ülkede halka ypaılan haksızlığa vs hiç üzülmüyorum inan halkın suçu bu yaşamın zor olması. Sadece acıdığım benim gibi kurunun yanında yaşın yanması.