Neler Yeni

(Tepki) Bu Ülkenin İnsanı Ne Zaman Akıllanacak

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
Bunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...

Screenshot_20210529-150456_letgo.jpgScreenshot_20210529-151218_Samsung Internet.jpg

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Serbest piyasa 2 katına 10 katına bile koyar kimse karışmıyor.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Bunun gibi insanlara cezai işlem uygulanması taraftarıyım sektör ne olursa olsun sıfır fiyatı 3.200 lira olan telefonu 3.200 e koymak nedir birader? Araba piyasasınıda bunun gibi andavallar yüksletiyor. Bu ülkeyi bu hale getiren şu bu değil, ahanda bunlar. Vatandaşlıktan çıkaracaksın böylelerini...

Kendi kafalarında bir şeyler kurguluyor bu aveller.

Ariseks

80+ Gold

serbest piyasa adam istediği fiyata koyar bu kimseyi ilgilendirmezki,adam satamaz

Tolgax güneş

80+ Bronze

smsísmαíl

80+ Silver
muhtemelen hiçbir zaman akıllanmayacaklar
bunlar yüzünden biz yanıyoruz

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer

maalesef ki hemen hemen her yerdr boyle durumlar var ,bi örneği de şu salginda konut kirasina zam yapmayan cok az ev sahibi var , serbest piyasa muhabbetine bunu engellemek biraz zor.Guzel bir düzenleme getirilmeli

TALHA MURAT

80+ Silver

Hiçbir zaman ben bu ülkede halka ypaılan haksızlığa vs hiç üzülmüyorum inan halkın suçu bu yaşamın zor olması. Sadece acıdığım benim gibi kurunun yanında yaşın yanması.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Size katılmıyorum. Adamın malı değil mi, istediği fiyata satışa koyabilir. Fiyat sana yüksek gelirse de almazsın.
Hem pazarlık ile fiyatı piyasanın 200-300TL altına düşürürse ve cihaz sıfır gibi ise elbet alıcısı çıkar.
Aynı ürünü başka satanlar olmasa hakaretinizi haklı bulurdum ancak aynı cihazın yüzlerce satıcısı var.
Size en uygun satıcıyı tercih edebilirsiniz.

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
Size katılmıyorum. Adamın malı değil mi, istediği fiyata satışa koyabilir. Fiyat sana yüksek gelirse de almazsın.
Hem pazarlık ile fiyatı piyasanın 200-300TL altına düşürürse ve cihaz sıfır gibi ise elbet alıcısı çıkar.
Aynı ürünü başka satanlar olmasa hakaretinizi haklı bulurdum ancak aynı cihazın yüzlerce satıcısı var.
Size en uygun satıcıyı tercih edebilirsiniz.
Siz bence asıl problemi görmüyosunuz bunun gibiler bu tarz ilanlar koydukca "UYGUN" diye tabir ettiğimiz bir şey kalmıyor. Aynı şeyi bugün araç piyasasında görüyoruz. Hayır tamam isteyen istediği fiyata koyar koyarda insanlar mağdur oluyor aynı telefon bende de var şuan kullandığım cihaz benim gibi 20-25 kişi daha çıkıp bu fiyatlandırmada ilan koysak araba piyasasının aynısı olacak. Ülkedeki çeşitli sebeplere bağlı olan maddi problemler yetmezmiş gibi ikinci el canavarlarıyla uğraşıyoruz.

cemtastan2301

80+ Gold
Şimdiye kadar akıllanmadır, bu saatten sonra da akıllanacaklarına inanmıyorum.
Konuyu okumadım bu arada :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hiçbir zaman ben bu ülkede halka ypaılan haksızlığa vs hiç üzülmüyorum inan halkın suçu bu yaşamın zor olması. Sadece acıdığım benim gibi kurunun yanında yaşın yanması.
Galiba bir yaş daha yanmış 😁😁😁😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,303
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom