Neler Yeni

Terbiye nedir????????

Mr.Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Eren oruç
Merhabalar
Bunu içimi dökmek için ve sizin fikirlerini almak için yazıyorum şimdiden teşekkürler.
Babam iktidar yanlısı ve benzine gelen bu zamlar hakkında konuşuyoruz. Zam her yerde geliyor dedi. Ben de Fransa dan konu açtım Aralık ayında 1.60 euro olan benzin şuan 2 euro %25 zam gelmiş tr de %100 itiraz etti tabi sonra hesap yaptım bir Fransız asgari ücreti ile 750 litre benzin alabilirkem bir Türk askeri ücreti ile 236 litre benzin alabiliyor dedim sonra terbiyesiz dedi bana dövmeye başladı itiraz etmedim cahil eğitimsiz insanıdır yapar dedim sonra bir daha terbiyesiz dedi bende
" terbiye nedir? Terbiye 16 yaşındaki çocuğu senden farklı düşündüğü için dövmek midir dedim" tekrar dövmeye başladı yine bişey demedim hatta şuan parmağım ağrıyor üstüne düştüm demin çünkü. Şuan odamdan ve Sezen Aksu eşliğinde "terbiye"nin ne demek olduğunu araştırıyorum. Terbiye nedir?

2mApoo

80+ Silver
Merhabalar
Bunu içimi dökmek için ve sizin fikirlerini almak için yazıyorum şimdiden teşekkürler.
Babam iktidar yanlısı ve benzine gelen bu zamlar hakkında konuşuyoruz. Zam her yerde geliyor dedi. Ben de Fransa dan konu açtım Aralık ayında 1.60 euro olan benzin şuan 2 euro %25 zam gelmiş tr de %100 itiraz etti tabi sonra hesap yaptım bir Fransız asgari ücreti ile 750 litre benzin alabilirkem bir Türk askeri ücreti ile 236 litre benzin alabiliyor dedim sonra terbiyesiz dedi bana dövmeye başladı itiraz etmedim cahil eğitimsiz insanıdır yapar dedim sonra bir daha terbiyesiz dedi bende
" terbiye nedir? Terbiye 16 yaşındaki çocuğu senden farklı düşündüğü için dövmek midir dedim" tekrar dövmeye başladı yine bişey demedim hatta şuan parmağım ağrıyor üstüne düştüm demin çünkü. Şuan odamdan ve Sezen Aksu eşliğinde "terbiye"nin ne demek olduğunu araştırıyorum. Terbiye nedir?
Fikirlere ve hakedenlere karşı saygı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,153
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hayalimde ki baba yeminlen. Benim babam hep bana saygılıydı ve görüşlerime önem verirdi, keşke karşıt görüşlü olduğum zaman beni de dövseydi de cahil olsaydım. Cahil yaşamak daha zevkli, okumak yok, araştırmak yok, saygı yok, sevgi yok, dert yok tasa yok. Ohh mis gibi hayat.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,015
İsim
Oğuz Oğuz
Aga valla ne diyelim şimdi.
Genel olarak ülke sorunu başka görüşe saygı duymamak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayalimde ki baba yeminlen. Benim babam hep bana saygılıydı ve görüşlerime önem verirdi, keşke karşıt görüşlü olduğum zaman beni de dövseydi de cahil olsaydım. Cahil yaşamak daha zevkli, okumak yok, araştırmak yok, saygı yok, sevgi yok, dert yok tasa yok. Ohh mis gibi hayat.
Aynı :d

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Babanla bu konuları konuşmayacaksın o zaman dostum. Bu saatten sonra onun fikirlerini değiştirmen pek olası değil, değiştirmen de gerekmiyor.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Merhabalar
Hocam en doğrusu siyasi konuşmamak.Aynı şeyi bende söyleyebilirim.Tam bir Ak partili,lak lak konuşur destekler.Terbiye ve saygımdan dolayı hiçbir şey söylemem,etmem,konuşmam.Kendimi boia yormama gerek yok çünkü anlamaz ,ama içimdeki felaketi seçimde görecekler.İstediğim hiçbir şeyi almadılar ve devam ediyor.Konuşmuyorum çünkü bir işe yaramayacak.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Tartışmazsın o konuları bir daha. Benim akrabalarda da var böyle kişiler. Geçen savunacam diye tartıştığı kişiyi dövecekti.
Bana da benzer şeyler söyledi. Ben "tamam" diyip öyle baktım hep. Tartışmaya girilmez.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Açık konuşmama izin verdiğini tahmin ederek şöyle bir yorum yapabilirim herhalde;

Baban hükümet yanlısı +40 yaş gaz kuyruğu görmüş ve hep eskiyle yeniyi karşılaştıran ve fikirlerine asla saygı duymayan birisi sanırsam.

Doğruysam babanla ortak noktalarını bul ve o konuları konuş hiç olmazsa muhabbet etme diyebilirim çünkü ben ortak nokta bulamadığımdan nadiren muhabbet ediyorum. İşe yarar.

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Anlamayan kişiye anlatırsanız sonuc sizin aleyhinize olur

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Merhabalar
Bir daha siyaset tartışmayın zaten fikrini değiştiremezsiniz.
Bir de 16 yaşındaki adamı nasıl dövebiliyor anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom