Neler Yeni

Tercih Yapmadan Önce Gidip Liseleri Gezebiliyor muyuz ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Tercih zamanı yaklaştı (lgs). Fakat ben 2 okul arasında kaldım ve Tanıtım videolarını izlerkende pek detaylı olarak anlayamıyorum. Gidip okulu kendi gözümüzle gezebiliyormuyuz şu durumda ? başka nelere dikkat etmeliyim okuluma karar verirken ?

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Tercih zamanı yaklaştı (lgs). Fakat ben 2 okul arasında kaldım ve Tanıtım videolarını izlerkende pek detaylı olarak anlayamıyorum. Gidip okulu kendi gözümüzle gezebiliyormuyuz şu durumda ? Ve başka nelere dikkat etmeliyim seçeceğim okula.
valla var mı bilmiyorum ama okulların kapıları açıktır gidip bakmak istersen izin verirler bence

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Tercih zamanı yaklaştı (lgs). Fakat ben 2 okul arasında kaldım ve Tanıtım videolarını izlerkende pek detaylı olarak anlayamıyorum. Gidip okulu kendi gözümüzle gezebiliyormuyuz şu durumda ? başka nelere dikkat etmeliyim okuluma karar verirken ?
Tabii ki gidebilirsin ve gezebilirsin.
Hatta okul müdürü veya müdür yardımcısı (büyük ihtimalle yardımcı) okulda olacaktır ve okulu gezdirmelerini rica edebilirsin.
Tercih yapacağım vs vs diye

buraka01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
burak taşcı
geçen sene bende lgsye girdim lgs yapılmadan önce gezdirdiler bizi . siz gezmedinizmi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Gezebilirsin, geçen sene ben gezmiştim.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Evet; ister okulu ,ister de yurtta kalacaksan yurdunu gezebilirsin.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tabii hangi liseyi seçmek istiyorsan o liseye gidip müdür yardımcılarıyla sohbet edebilirsin. Hatta orada öğrenci görürsen hocaları sor. Okulunu görmeden zaten seçmeyin 4 yıl orada öğrenim göreceksiniz önemli bu.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Gezebilirsin, geçen sene ben gezmiştim.
Hocam içimde bir korku var ya pişman olursam korkusu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii hangi liseyi seçmek istiyorsan o liseye gidip müdür yardımcılarıyla sohbet edebilirsin. Hatta orada öğrenci görürsen hocaları sor. Okulunu görmeden zaten seçmeyin 4 yıl orada öğrenim göreceksiniz önemli bu.
Ailemle görüşeyim gezme konusunu.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bence gez, gör. Ben puanımın yettiği daha yüksek taban puanı olan bi' okulu ortamı ve çevresi berbat ötesi olduğu için tercih listeme bile yazmamıştım, şuan istediğim okuldayım, daha rahatım

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Ailemle görüşeyim gezme konusunu.
Tabii görüş okulunu görmeden seçme sakın. Gitmek istediği okulu gördükten sonra fikrini değişen çok oldu. Çünkü dışarıdan verdikleri eğitimi duyuyorsun başka dillerle. Fakat sen gittiğin de belki ferah gelmeyecek sana okul. Ya da bahçesi çok küçük olacak ya da çok pis bir okul olacak. Bunları bilmeden, görmeden sakın seçme okulunu.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Evet gezersin

Kesinlikle gez ve ortadaki öğrencilerle konuş öğretmenlerle görüş tavırlarını ve öğrencilerin nasıl olduğunu öğrenirsin bir de okul nasıl onu görürsün

Top Bottom