Neler Yeni

Terletmeyen kulaküstü kulaklık

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
100 TL'YE daha iyi bir klavye varsa söyle önerelim, Javelin ben videosunu çektiğimde 80 TL idi.
İstersen dm'den süreyim önüne ürünleri de adam akıllı inceleme videoları olsun. En azından öne sürebileceğimiz inceleme videoları olur.

Trsut Ziva gibi bir ürün var hala 80 90₺ arasında fiyat sunuyor.

1621428323505.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Beyler sakin. Konu 7 sayfa oldu

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İstersen dm'den süreyim önüne ürünleri de adam akıllı inceleme videoları olsun. En azından öne sürebileceğimiz inceleme videoları olur.

Trsut Ziva gibi bir ürün var hala 80 90₺ arasında fiyat sunuyor.
Senin gibi insanların önerilerine gerek yok canım :)
Senin gibi kendini bilmez çok var, takmıyorum ;)

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Simero1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Ah keşke bilip bilmeden konuşmasan, Mpow Aır Pro zaten stokta iken bile alınmaz. Anca kupon vs olursa alınabilir. Garantiden mahrum kalıyorsun ve Fury X'e göre eksi özellikleri var.
Ayrıca Fury X'in kutusu ona göre daha iyi.
Fury X kulaklığı MPOW Air ile aynı ve aynı sorunlara sahip. Mikrofonunda problem olduğunu kaç konuda gördük. Air Pro ise mikrofonu sabit yaparak bu sorundan kurtarılmış versiyon. Ayrıca garantisizilik dünyanın sonu değil. Aliexpress alıcıyı mağdur etmez zaten.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fury X kulaklığı MPOW Air ile aynı ve aynı sorunlara sahip. Mikrofonunda problem olduğunu kaç konuda gördük. Air Pro ise mikrofonu sabit yaparak bu sorundan kurtarılmış versiyon. Ayrıca garantisizilik dünyanın sonu değil. Aliexpress alıcıyı mağdur etmez zaten.
İşinize gelince garanti garanti diye gezinirsiniz ortalıkta buna gelince ağzınız 2 metre açılıyor maşallah :)
Fury X, kutu içeriği, kutu ve garanti açısından daha yüksek! Bunu aklınıza sokun artık! OK?

Sensei123

80+ Bronze
Aliexpress en az 2 3 kere mağdur etti beni,aliexpress e o kadar güvenmemek gerek.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aliexpress en az 2 3 kere mağdur etti beni,aliexpress e o kadar güvenmemek gerek.
Yok hocam, Aliexpress sonuçta yaw en en en en iyi garantiye sahip zaten kimseyi mağdur etmez

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
İşinize gelince garanti garanti diye gezinirsiniz ortalıkta buna gelince ağzınız 2 metre açılıyor maşallah :)
Ben senin gibi veya başkaları gibi garanti takıntılı biri değilim. Genel olarak aldığım ürünleri temiz kullandığım için garantiye göndermeme gerek olmuyor zaten.
Fury X, kutu içeriği, kutu ve garanti açısından daha yüksek! Bunu aklınıza sokun artık! OK?
Kutu içeriğini hatırlamadığımdan yorum yapmayacağım ama ürün daha kötü olduktan sonra ne kutunun ne de kutu içeriğinin bir manası kalmıyor.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kutu içeriğini hatırlamadığımdan yorum yapmayacağım ama ürün daha kötü olduktan sonra ne kutunun ne de kutu içeriğinin bir manası kalmıyor.
Ürün nerde daha kötü?
Fury x ve Mpow Aır Pro aynı özelliklere sahip, neresi birbirinden kötü hocam? Siz burda sırf Rampage diye Fury X'i kötülüyorsunuz düpedüz.

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,650
Üyeler
164,175
Son üye
Furkan.12
Top Bottom