Yardım Termal kameralı sağlam telefon önerisi

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
443
Arkadaşlar selamün aleyküm babam şu an çat S60 kullanıyor ve bu telefonu alalı 4 yıl oldu baya badireler atlattı ve artık çok çabuk ısınmaya ve pil tüketmeye başladı artık telefonu emekli edelim dedik ama yeni telefon için şöyle 2 şartımız var 1.si termal kamerası olcak işimizden dolayı 2.ise sağlam olcak ciddi ciddi baya sağlam olcak buz bu telefonu inşaattan kaç defa düşürdük hala taş gibi 😁 fiyatı 15 16k yi geçmezse memnun olurum

O tarz telefonlar artık ürelitmiyor diye biliyorum. Alacaksanız sahibinden sıfır ve 2.el olarak başka cat telefonlara bakabilirsiniz.

O tarz telefonlar artık ürelitmiyor diye biliyorum. Alacaksanız sahibinden sıfır ve 2.el olarak başka cat telefonlara bakabilirsiniz.
Hocam geneli yd ve de o telefonlarlar fazla kullanılmadığı için ımeı atmiyirlar i yuzden elimizde kaliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve gidip 6k da vermek istemiyoruz acukcasi geçen sene 2k olan ücreti bir senede 6k yapıyorlarsa bunlar keyfi yapıyor gubime geliyor hadi 3 4 k olsa belki derim malum ekonomi ortada ama 6k cidden fazla fazla fazla!!!

Geri