Neler Yeni

Termal macun almama gerek varmı

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
Kendi toplayacağım bilgisayar için bu işlemciyi alıcam kutusuz diye geçiyor yanlış bilmiyorsam stok fanı göndermiyolar o yüzden kule tipi soğutucu alacağım kule tipiler kendiliğinden macunlumu yoksa benim macun almama gerek varmı

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Kendi toplayacağım bilgisayar için bu işlemciyi alıcam kutusuz diye geçiyor yanlış bilmiyorsam stok fanı göndermiyolar o yüzden kule tipi soğutucu alacağım kule tipiler kendiliğinden macunlumu yoksa benim macun almama gerek varmı
Icinden macun cikanlar var kule tipinin. Mesela ben 5600 icin perfan 120 h almistim icinden cikti macun

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Muhammet Çağrı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,619
İsim
Muhammed efe
Hangi soğutucuyu alacaksın?

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi soğutucuyu alacaksın?
ikisinden biri veya başka bir model çok anlamıyorum soğutuculardan önerilenler bunlar inventusdakini bugun forumda çok gördüm herkes iyi diyodu o olabilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

içinden çıksa da kalitesiz çıkıyor

https://www.teknobiyotik.com/therma...yuksek-kaliteli-termal-macun-tg-h-001-rs.html f/p bunu al
anladım hocam sağolun

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Muhammet Çağrı
assassin 12 en iyisi açık ara

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berat
ikisinden biri veya başka bir model çok anlamıyorum soğutuculardan önerilenler bunlar inventusdakini bugun forumda çok gördüm herkes iyi diyodu o olabilir belki

anladım hocam sağolun
Thermalright Assassins X 120 Refined
ben Bu Kule tipi Soğutucuyu Kullanıyorum ryzen 5 7500f için Bu forumda Önermişlerdi Sıcaklık Değerli Çok iyi Bu işlemcide 60 Dereceyi Görmedim yük altında max 50-55 Bu Soğutucu ile ,içindende Termal macunu Çıkıyor

Son düzenleme:

Muddi

80+ Bronze
Ayni işlemci için bende bunu kullaniyorum 3 yıldır. Stokta 33 derece yükte 50-55 baya iyi çıktı. https://www.hepsiburada.com/alseye-...agaza=demirtekno52&url_src=and-product-detail

Thadox

80+ Bronze

anladım hocam sağolun
214 içinden çöpe atmalık bir macun çıkarken biraz bütçeyi artırıp 224 versiyonunu alırsa içinden çok kaliteli bir macun çıkıyor (id cooling frost x25 2 gram).

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
ahmet taha çelenk
Thermalright Assassins X 120 Refined
ben Bu Kule tipi Soğutucuyu Kullanıyorum ryzen 5 7500f için Bu forumda Önermişlerdi Sıcaklık Değerli Çok iyi Bu işlemcide 60 Dereceyi Görmedim yük altında max 50-55 Bu Soğutucu ile ,içindende Termal macunu Çıkıyor
hocam onu alıcam bende muhtemelen eğer macun çıkıyosa hiç uğraşmaya gerek yok

214 içinden çöpe atmalık bir macun çıkarken biraz bütçeyi artırıp 224 versiyonunu alırsa içinden çok kaliteli bir macun çıkıyor (id cooling frost x25 2 gram).
hocam thermalright assasin almayı düşünüyorum dediğiniz soğutucu ondan iyi midir?

Ayni işlemci için bende bunu kullaniyorum 3 yıldır. Stokta 33 derece yükte 50-55 baya iyi çıktı. https://www.hepsiburada.com/alseye-...agaza=demirtekno52&url_src=and-product-detail
düşündüğüm soğutucuda inventustaki içinden macun çıkıyomuş hocam ama eğer çıkmazsa sizin macununuz iyimiş onu düşünürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,775
Üyeler
172,414
Son üye
wk4remjr
Top Bottom