Neler Yeni

Termal Macun Değişim Fiyatı

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Agalar 1660 super gamingx ekran kartlı i5 10600 işlemcili bi pc kullanıyorum 3 yıl oldu yaklaşık termal macun hiç değişilmedi çok ısınma yapıyor termal macun değişim fiyatı ne kadar bilen varmı acaba? kendim sürmicem büyük ihtimal vatana bilgisayara yaptırtırım kaliteli bi termal macun değişim fiyatı söylerseniz çok hoş olur

Agalar 1660 super gamingx ekran kartlı i5 10600 işlemcili bi pc kullanıyorum 3 yıl oldu yaklaşık termal macun hiç değişilmedi çok ısınma yapıyor termal macun değişim fiyatı ne kadar bilen varmı acaba? kendim sürmicem büyük ihtimal vatana bilgisayara yaptırtırım kaliteli bi termal macun değişim fiyatı söylerseniz çok hoş olur
4gr macun 200tl arctic mx6 kendinde yapabilirsin aşırı basit

4gr macun 200tl arctic mx6 kendinde yapabilirsin aşırı basit
hocam işlemci belkide tam anlamıyorum ama sanırım ekran kartınada sürülmesi lazım oda kolaymı acaba? çünkü herhangi bir yanlış yaparsam gitmesini istemiyorum pcnin bugünlerde maddi durum fazla iyi değil alamam bidaha

hocam işlemci belkide tam anlamıyorum ama sanırım ekran kartınada sürülmesi lazım oda kolaymı acaba? çünkü herhangi bir yanlış yaparsam gitmesini istemiyorum pcnin bugünlerde maddi durum fazla iyi değil alamam bidaha
Ekran kartını vatan da yapmaz zaten. Onu ya kendin yapacaksın ya da bir bilgisayarcının insafına kalacaksın.

rastgele bi bilgisayarcıyada yaptırmak istemem aga ya işlemciyi yaptım diyelimde ekran kartıda zorunlu video izlerken bile 85 e kadar cıkıyor

Bütçe kısıtlı diyorsan da Mx 4 al 120 küsür

İşlemciyi kendiniz de yapabilirsiniz ama acemiyseniz ve eliniz yatkın değilse işlemciyi tozunu alayım diye yerinden çıkartmayın pinlere hasar verebilirsiniz. Ekran kartını da furmarkla test edin 5-10dk eğer 65-75 derece arasıysa macun değişimi çok da şart değil, 85-90 buluyorsa bakım gerekir arctic macunlar uygundur iyidir.

Ekran kartı modelini yazıp söküm videosunu izleyin.
Sonra adımları takip ederek yaparsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,035
Üyeler
173,294
Son üye
PATATEEES
Geri