Termal macun değişimi ne kadar sürede bir yapılmalı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,129
ilk olarak AMD nin stok fanında gelen termal macun u kullanacağım sonradan kendim de termal macun alıp bakımlarını yapacağım ama ne kadar sürede bir yapılması hakkında bilgim yok bilen biri varsa yazabilir mi

ilk olarak AMD nin stok fanında gelen termal macun u kullanacağım sonradan kendim de termal macun alıp bakımlarını yapacağım ama ne kadar sürede bir yapılması hakkında bilgim yok bilen biri varsa yazabilir mi
1 sene diyenler var

6ayda 1 yapsan yeter

bence 9 ayda bir veya 1 yılda bir.

6 ay veya yılda bir.

1 yılda bir yapsan bile olur. Ama 6-7 ayda bir yap temiz olsun.

Ne yaptıysanız sıcaklık düşmüyorsa o zaman değiştirin

Bence kesin bir zamanı yok duruma göre. Sıcaklıklar normale göre ne zaman yükselirse o zaman.
Ryzen 3 1200 kullanıyorum. 1 sene oldu daha değiştirmedim. Ancak yaza doğru değiştireceğim.

Bence kesin bir zamanı yok duruma göre. Sıcaklıklar normale göre ne zaman yükselirse o zaman.
Ryzen 3 1200 kullanıyorum. 1 sene oldu daha değiştirmedim. Ancak yaza doğru değiştireceğim.
ara ara afterburner üzerinden sıcaklık değerlerine bakıp değiştireceğim o zaman ben de 6 ay ile 1 yıl arasında

ara ara afterburner üzerinden sıcaklık değerlerine bakıp değiştireceğim o zaman ben de 6 ay ile 1 yıl arasında
Hangi işlemci kullanıyorsunuz ve sıcaklıklar nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri