yerleştirdim ama oturmadı galiba söküp yeniden takıcamSoğutucuyu tam yerleştirebildin mi?
oturmadıysa yapabilir.ne yap
yerleştirdim ama oturmadı galiba söküp yeniden takıcam
oturmamıştır büyük ihtimal düzgünce yeniden takıp deneye bilir misin bir dahane yap
yerleştirdim ama oturmadı galiba söküp yeniden takıcam
söktüm yerleştirmeye çalışıyorum intelin fanıoturmamıştır büyük ihtimal düzgünce yeniden takıp deneye bilir misin bir daha
oturmadıysa yapabilir.
ayaklara dikkat edin çok kolay yamulup kopabiliyor gri plastik kısımlarısöktüm yerleştirmeye çalışıyorum intelin fanı
ne gıcık fanmış bu oturmadı bi türlü keşke vidalı olsaymışayaklara dikkat edin çok kolay yamulup kopabiliyor gri plastik kısımları
yakın süreçte 60 70 TL'ye snowman m200 fan alabilirsiniz montajı aşırı basit şık görüntüsü var fazlasıylada iyi bir soğutucune gıcık fanmış bu oturmadı bi türlü keşke vidalı olsaymış
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Kırma tırnakları dikkat etne gıcık fanmış bu oturmadı bi türlü keşke vidalı olsaymış
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
bakayımyakın süreçte 60 70 TL'ye snowman m200 fan alabilirsiniz montajı aşırı basit şık görüntüsü var fazlasıylada iyi bir soğutucu
taktım şu an 75 80 derece boşta çalışıyor tam oturdu fanyakın süreçte 60 70 TL'ye snowman m200 fan alabilirsiniz montajı aşırı basit şık görüntüsü var fazlasıylada iyi bir soğutucu
Kırma tırnakları dikkat et
oturmadıysa yapabilir.
Çok fazla.bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
taktım şu an 75 80 derece boşta çalışıyor tam oturdu fan
fake mi ki macunbakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
taktım şu an 75 80 derece boşta çalışıyor tam oturdu fan