Çözüldü✓ Termal macun değiştiriyorum yardım !

Olmuşmu hocam

Ekler

• 1000054292.webp
    1000054292.webp
    957.8 KB · Hit: 31
  • 1000054293.webp
    1000054293.webp
    841.7 KB · Hit: 33
Max 55 derece ile işlem başarılı hocam benim acer nitro 5 ten daha az ısıniyor teşekkürler herkese keske soketide cikarabilseydim

Ekler

• 1000054294.webp
    1000054294.webp
    1.6 MB · Hit: 16
Hocam orayıda nemli bezle falan silip macunu sürün
Hayır hayır hayır hayır abi nemli bezle silin ne demek asla asla böyle öneriler yapmayın gözünüzü seveyim nemli bez ne demek böyle bir öneri olabilir mi!?

Hayır hayır hayır hayır abi nemli bezle silin ne demek asla asla böyle öneriler yapmayın gözünüzü seveyim nemli bez ne demek böyle bir öneri olabilir mi!?
Ben hep islak mendille siliyorum Islemcinin çipi orda değil ki o sadece plaka

Hocam arkadaşın dediği gibi bir daha asla yapmayın nemli bez falan asla öyle bir şey yapmayın kısa devre yapar anakart komple gider. Varsa izopropil alkol yoksa aseton veya kolanya ile silin. Başka herhangi bir şey sakın sürmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hep islak mendille siliyorum Islemcinin çipi orda değil ki o sadece plaka
Lütfen öncelikle böyle bir şey yapmayın herhangi bir kalıntı doğrudan kısa devre nedenidir. İletken madde kalma ihtimali olan bir şey ile kesinlikle devre anakart falan silmeyin. Ve bunu asla ama asla başka kişilere önermeyin. Bu riski siz almış olabilirsiniz ama başkasının başını yakarsınız. Çok yazık olur

Hocam arkadaşın dediği gibi bir daha asla yapmayın nemli bez falan asla öyle bir şey yapmayın kısa devre yapar anakart komple gider. Varsa izopropil alkol yoksa aseton veya kolanya ile silin. Başka herhangi bir şey sakın sürmeyin.

Lütfen öncelikle böyle bir şey yapmayın herhangi bir kalıntı doğrudan kısa devre nedenidir. İletken madde kalma ihtimali olan bir şey ile kesinlikle devre anakart falan silmeyin. Ve bunu asla ama asla başka kişilere önermeyin. Bu riski siz almış olabilirsiniz ama başkasının başını yakarsınız. Çok yazık olur
Gidipte anakarti silmiyorum ki herşeyin bilincinde silme işlemi yapiyorum

Kulak çöpüne çok az kolonya dökerek temizledim hocam bıçakla kaldırdım yandaki macunlarida yavaş bir şekilde macun taşlaşmıştı resmen zor sildim

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Kulak çöpüne çok az kolonya dökerek temizledim hocam bıçakla kaldırdım yandaki macunlarida yavaş bir şekilde macun taşlaşmıştı resmen zor sildim
kolanya ile zamanla biraz yumuşayabilir onun dışında kazımaya gerek yok çok sertse zamanla yumuşayarak çıkartılır. iyi yapmışsınız.

Gidipte anakarti silmiyorum ki herşeyin bilincinde silme işlemi yapiyorum
Hocam ben size de yapmamanızı öneririm ve başkalarına bu şekilde önermemenizi çok rica ediyorum.

Hocam sadece peçete veya peçeteye ıslatıp bakırı silecek anakartı degil ilk defa duyuyorum boyle birsey

Hocam sadece peçete veya peçeteye ıslatıp bakırı silecek anakartı degil ilk defa duyuyorum boyle birsey
bakır bloğu silebilir hatta yıkayabilir yav işlemci tarafından ve anakarttan uzak dursun da nemli bezle :D tabi bakır bloğu da sonradan güzel bir kurutmak lazım :)

bakır bloğu silebilir hatta yıkayabilir yav işlemci tarafından ve anakarttan uzak dursun da nemli bezle :D tabi bakır bloğu da sonradan güzel bir kurutmak lazım :)
Hocam tamam yanlış anlaşılma olmus anakartı kastetmedim😂

Geri