Yardım Termal Macun işe Yaramadı / Macun veya Pad Önerisi

Parana yazik olacak. Almisken adam akilli macun alsaydin, atiyorum basta sicakliklar iyise ve git gide sicakliklar kisa surede artarsa sogutamazsa anlarsin normal bir macun en az 6 ay gitmesi lazim pompoutta 1-2 ayda yada max 3 ayda gidiyor.
mx6 kargoyla beraber teknobiyotikten 500'e geldi. Kyronaut 600 - 700'e gelir, mx6 çözmezse işi bakıcam..

bende thermal right helios almalıydın dostum intel amd fark etmiyor valorantta bile yanan 95 derecelere çıkan asus tuf bilgisayarlım şuanda thermal throttling olmadan 75 derecelerde takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende thermal right helios almalıydın dostum intel amd fark etmiyor valorantta bile yanan 95 derecelere çıkan asus tuf bilgisayarlım şuanda thermal throttling olmadan 75 derecelerde takılıyor
ek olarak ptm7950 muadili bu helios tam laptop ürünü uygulayalı 1 hafta oldu performans kaybı yok maks 78 derece gördüm f1 22 oyununda ayarlar ve rtx full iken

cinebench r23 testinde 2k lık bir puan farkı yarattı benim pc özelinde

Parana yazik olacak. Almisken adam akilli macun alsaydin, atiyorum basta sicakliklar iyise ve git gide sicakliklar kisa surede artarsa sogutamazsa anlarsin normal bir macun en az 6 ay gitmesi lazim pompoutta 1-2 ayda yada max 3 ayda gidiyor.
mx4 bende 1 hafta dayandı ilk basta 80 derecelerdeydi sonra çıktı 95lere bu pad tamamen bir çozum

Laptop için çift fazlı termal ped dışında almayın, piyasadaki çakma ptm7950'lerden alabilirsiniz. Çakma diyorum çünkü orijinalini bulmak zor, çakmalar da genel olarak iyiler. Bende çakma ebuy7 ptm7950 var şu an tarayıcıda ve arkada bir sürü program açıkken değerlerim alttaki gibi. Ofis modunda kullanıyorum -işlemci turbosu kapalı-.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 232702.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-15 232702.webp
    19 KB · Hit: 29
Kryonautun düzü pump out yapıyor extreme gramı 900 lira civarı. Saydıkların çok üst düzey macunlar hocam.
Link olarak attığı 2gr kryonaut extreme olarak gözüküyor. MX6'yı iptal edip onu sipariş ettim..

Victus 16 için mahalle bilgisayarcısına gittim, temizleyip termal macun değiştirsin diye. Temizlik + macuna 500 tl verdim. Qport isimli bir macun sürdü. ( resim olarak ekledim ) İnternetten bakım 5W/m-K diyor değerlerine fakat doğruluğu şüpheli.

Pump Out yapmayan "macun" veya TR'de satışı olan termal pad önerebilir misiniz ? PTM 7950 Alacaktım fakat TR'de bulamadım. Bütçe 600.
Ayrıca laptop sökmek için bildiğiniz aparat seti falan varsa onun da linkini alabilirim, hiçbir malzemem yok, onlar da lazım.
Thermalright helios modelini kullandım victus 16 ve imzamdaki ideapad gaming 3 için.
10 numara pad, ptm7950 yi aratmıyor

mx6 pump out yapmıyordu sanırım ona bakılabilir.
Yapıyor

Victus 16 için mahalle bilgisayarcısına gittim, temizleyip termal macun değiştirsin diye. Temizlik + macuna 500 tl verdim. Qport isimli bir macun sürdü. ( resim olarak ekledim ) İnternetten bakım 5W/m-K diyor değerlerine fakat doğruluğu şüpheli.

Pump Out yapmayan "macun" veya TR'de satışı olan termal pad önerebilir misiniz ? PTM 7950 Alacaktım fakat TR'de bulamadım. Bütçe 600.
Ayrıca laptop sökmek için bildiğiniz aparat seti falan varsa onun da linkini alabilirim, hiçbir malzemem yok, onlar da lazım.
Bunu alabilirsin, gerçi intelmiş bu.
Benim elimde var bir kutu amd için

Ptm 7950 ben aldım kullandım mx4 performansı verdi değişen hiçbir şey olmadı, bana sahtesi geldi galiba. Oyunlarda sıkıntı olmuyor 80° geçmiyor ama furmark da yüksek biraz, kartım nitro 6900xt ,

Aciliyeti yoksa AliExpressten yada temudan alabilirsin ptm7950 yada thermalright odyssey alabilirsin termal ped

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,952
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri