Laptop için termal macun önerisi

'SteeL

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Huaweı matebook d15 laptopuma termal macun sipariş edecegim .
MX4 kulandım fakat pump out yaptı
internette biraz araştırma yaptım sorunu 2 şekilde çözülüyormuş
shin-etsu termal macun ve ptm 7950
sizce hangsini alayım veya farklı öneriniz var mı ?

Isı değerlerini falza geldi macun la alakalı değildir bence yanlış sürmüş olabilirsiniz yada tam oturmamış profosonel destek alın bence

Isı değerlerini falza geldi macun la alakalı değildir bence yanlış sürmüş olabilirsiniz yada tam oturmamış profosonel destek alın bence
macunu yaklaşık 2 hafta önce sürdüm ilk başlarda gayet serin çalışıyordu yaklaşık 3-4 gündür boşta bile 90 dereceleri görüyor.
kullandıgım macun zaten laptoplarda pump out yapıyormuş .

Sorun Termal macun ile alakalı değil gibi bence profosonel destek al

Teknik olarak boşta iken 90 derece çıkması mümkün değil çıkıyor ise hiç Termal macunu olmaması gerekiyor sürülmüş, virus yada teknik bir sorun olması diye düşünüyorum siz bilirsiniz yine ama

Teknik olarak boşta iken 90 derece çıkması mümkün değil çıkıyor ise hiç Termal macunu olmaması gerekiyor sürülmüş, virus yada teknik bir sorun olması diye düşünüyorum siz bilirsiniz yine ama
zaten pump out termal macunun zamanla işlemcinin üstünden yanlara akmasıdır .
yani şuan üstünde termal macun yok.

Az önce termal macunu tekrar degiştirdim şuan sıcaklıklar normale geldi .
Dün akşam performans modunda boşta 99 dereceleri görüyordu şuan 45-55 arası oldu.
ama büyük ihtimalle en fazla 2 hafta idare edecek yine pump out yapacak .
yine aynı sorunu yaşarsam servise gönderecegim

Geri