Termal Macun Islak mi Olması Gerek ?

Reaksiyon skoru
58
Benim işlemcinin macunu ıslak değil elini deydirdiğinde en fazla toz gibi geliyor.Ama hiç ısınma problemi yaşamadım.Değiştirmem gerek ise uygun fiyatlı önerir misiniz ?

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuruduysa değişmeniz gerekir. Bütçeniz nedir söylerseniz daha rahat öneri yapabiliriz.

İsınmadıysa problem yok demektir

Benim işlemcinin macunu ıslak değil elini deydirdiğinde en fazla toz gibi geliyor.Ama hiç ısınma problemi yaşamadım.Değiştirmem gerek ise uygun fiyatlı önerir misiniz ?

ısınmıyorsa sıkıntı olmaz:)

Kullandığınız termal macun'nun tam marka model adını söyler misiniz?

ısınma yoksa no problem

Bilmem pek ama benim termal macununu kremsi bir dokusu var

İşlemci ısınmıyorsa sorun yoktur.

Amd stok fandan çıkan.

O fabrika çıkışlı termal macun zaten yetersiz. Yakın bir zamanda 30-40 liralık kaliteli bir termal macun ile yenilemenizi tavsiye ediyorum. :)

Isınmıyor ise sıkıntı yok demek biraz yanlış olur. Toz haline gelmişse termal macun değiştirmelisin ki ilerde oluşacak problemi önceden çözmüş olursun.

Cooler Master Yüksek Performanslı Termal Macun (HTK-002-U1-GP) uygun fiyatlı olarak bunu alabilirsin

CoolerMaster MasterGel Reguler Termal Macun (MGX-ZOSG-N15M-R2) Ben bunu öneririm yıllardır kullanıyorum aşırı performanslı bir termal macundur.

0

Geri