Termal macun ne zaman kullanılır?

Reaksiyon skoru
15
Merhaba ben yeni bir sistem topluyorum. Termal macun işlemci henüz sıfırken sürülüyor mu? Ya da ne zamandan itibaren sürülmeye başlanıyor?

Merhaba ben yeni bir sistem topluyorum. Termal macun işlemci henüz sıfırken sürülüyor mu? Ya da ne zamandan itibaren sürülmeye başlanıyor?
Evet ilk andan itibaren sürmen gerekiyor. Sürmezsen biosta işlemci sıcaklığı ibaresinde 3 tane rakamı yan yana görürsün:D

Evet. Stok soğutucuların altında termal macun sürülü gelir stok soğutucu takıyorsan alt tarafına dokunmadan direkt tak.

Yanlış Bilgilendirme
3 ayda bir yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle yaz aylarında 1.5 ayda bir bile olabilir.

3 ayda bir yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle yaz aylarında 1.5 ayda bir bile olabilir.
Sıcaklıklar normalse yılda 1, hatta 2 yılda 1 değişim fazlasıyla yeterli olur.

Sıfırken sürülür mü sürülmez mi karar verin :D
Sıfır ürüne termal macun sürülmez çünkü yanında gelen stok soğutucuda sürülü gelir. Kullanmaya başladıktan sonra ise kullananan kişiye göre değişse de ortalama senede 1 kez yenilemen yeterlidir ne zaman yenileyeceğini belirlemek işlemcinin ulaştığı ısı değerlerine göre değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,941
Üyeler
191,185
Son üye
benimniyepcmyok
Geri