TRSTEADY
80+ Silver
Dahası
çakması çok olduğunu bildiğim halde amazondan aldım ve orijinal termal macunu gelmiştiHocam piyasada çok çakması var.
çakması çok olduğunu bildiğim halde amazondan aldım ve orijinal termal macunu gelmiştiHocam piyasada çok çakması var.
sence buradaki sorun macun mu yoksa senin işlemcin ve fanın mı? önce onları söylersen nedeni belli olurbunu amazondan almıştım. termal macundan önce işlemcim 88 dereceyi görüyordu termal macundan sonra yine aynıydı
Satıcı amazon muydu?çakması çok olduğunu bildiğim halde amazondan aldım ve orijinal termal macunu gelmişti
sence buradaki sorun macun mu yoksa senin işlemcin ve fanın mı? önce onları söylersen nedeni belli olur
işlemcim ryzen 5 2600 stok fanSatıcı amazon muydu?
Başka satıcılarda çakma satabiliyor.
Stok fan kullanıp suçu termal macuna atman pekiişlemcim ryzen 5 2600 stok fan
satıcı Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketi
bro stok fan konusanda haklı olabilirsin ama bari bi 3 4 derece fark etseydi tamam dicektimStok fan kullanıp suçu termal macuna atman peki
Arctic bu işte iyi.bilgisayarım it takes two oynarken bı patlama olduğunda kendini yeniden başlatıyor soğutmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum o yüzden bir termal macun alsam çözer gibi geliyor ama fiyatları çok uçuk indirimde olan iyi bir termal macun var mı
hocam selamlar aynı sorunu bende yaşıyorum oyuna girdiğimde az bir şey oynadığımda bilgisayar tak kendini yeniden başlatıyor ne yaptınız değiştirdiğinizde sorun düzeldimibilgisayarım it takes two oynarken bı patlama olduğunda kendini yeniden başlatıyor soğutmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum o yüzden bir termal macun alsam çözer gibi geliyor ama fiyatları çok uçuk indirimde olan iyi bir termal macun var mı