Termal Macun Önerir misiniz ?

Mysteri

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhaba birkaç konuya baktım ama güncel olarak sizden bilgi almak istedim. 1-2 hafta içinde termal macun almayı düşünüyorum, Monster Abra A5 V17.4 modelini kullanıyorum termal macun önerir misiniz?

Hocam pump out yapma ihtimalı var mı çünkü en son kullandıkları macun pump out yapmıştı 3 4 ay içinde sıcaklıklar eski 9 10 aylık sıcaklığına döndü birden, özellikle işlemci sıcaklığı çok fazla

Hocam pump out yapma ihtimalı var mı çünkü en son kullandıkları macun pump out yapmıştı 3 4 ay içinde sıcaklıklar eski 9 10 aylık sıcaklığına döndü birden, özellikle işlemci sıcaklığı çok fazla
Kullanan bazı kişiler bunu söylüyor ama bende mx6 kullanıyorum, yaklaşık 2 yıldır hemde tazelerken vs yine mx6 sürüyorum ben şahsen böyle bi durum yaşamadım. He kasan alev gibi ise vs tabii ki süresi daha kısa olacaktır ama.

Kullanan bazı kişiler bunu söylüyor ama bende mx6 kullanıyorum, yaklaşık 2 yıldır hemde tazelerken vs yine mx6 sürüyorum ben şahsen böyle bi durum yaşamadım. He kasan alev gibi ise vs tabii ki süresi daha kısa olacaktır ama.
Deneyeceğim MX6 yı, nereden aldınız ?

Thermalright Heilos V2 veya Ptm 7950. Bunlar faz degisimli pedler. Macuna yakın dereceler veriyor ama pump out yapma sorunu yok. Ben laptop işlemcisinde kullanıyorum 1 aydır

Hocam mx6 bende kullanıyorum ama diğer macunlara göre kıvamı katı , haliyle biraz fazla sürüp yayıyorum bir sorun olur mu?

Deneyeceğim MX6 yı, nereden aldınız ?
Teknobiyotik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mx6 bende kullanıyorum ama diğer macunlara göre kıvamı katı , haliyle biraz fazla sürüp yayıyorum bir sorun olur mu?
Kanka aslında fazla sürmene gerek yok, katı olduğu için ilk zamanlarda bende öyle yapıyordum ama kart ile veya macun yayıcı ile düzgün olmuyor. Çay kaşığının arka yüzeyi ile az sürüp yaysanda halloluyor yapışmadan güzelce yayılıyor. Çözümü öyle buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,400
Üyeler
183,421
Son üye
fino
Geri