Thermal grizzly kryonaut.GRAMI FARK ETMİYOR EN İYİ ISIYI ALAN TERMAL MACUN ÖNERİR MİSİNİZ BÜTÇE 400 E KADAR ÇIKAR
bunların Termal İletkenliği 12v civarı bazı modeller var 73v filan sence doğru mu ?Thermal grizzly kryonaut.
thermal grizzly Hydronaut.
Fiyatları ve iletkenlik değerlerine bakarak seçimini yapabilirsin. Ben Hydronaut kullanıyorum.
Evet doğru. Linkinizdeki ürün sıvı metaldir. Uygulaması risklidir çünkü metal elektriği iletir, eğer fazla sürüp taşırırsanız anakartı vs yakabilirsiniz. Forumda laptopa yaparken yakan birine denk geldim. Fazla basmış basınca da komple fışkırmış o sırada batarya takılı olduğu için de elektrik sıvı metale temas edince laptop çöp olmuş. Uygulayabilirim riskleri göze alıyorum derseniz eğer işlemci ısısını dert etmenize gerek kalmaz. Fakat tavsiyem macundan yana olacaktır. Önerdiğim macunlar ve 1300 tl lik bi hava soğutma ile en fazla 70 dereceleri görürsünüz ki bu da oldukça yeterli.bunların Termal İletkenliği 12v civarı bazı modeller var 73v filan sence doğru mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şunun gibi
GRAMI FARK ETMİYOR EN İYİ ISIYI ALAN TERMAL MACUN ÖNERİR MİSİNİZ BÜTÇE 400 E KADAR ÇIKAR