xsharke
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arctic Mx-6 alın geçin.
Spatula çıkmıyor, bizzat HB'den aldım ve çıkmadı.Teşekkürler içinden spatula çıkıyor mu çıkmıyorsa oda satılıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orda 500 tl altı olduğu için +kargo giriyor![]()
hocam merhaba dün arkadaşın konuya yazdığınız bracketi aliexpressten alsam sıkıntı olur muTR resmi distribütörü. Ama @DracheN in attığı linkten de alabilirsin daha ucuz.
@TechGuyhocam merhaba dün arkadaşın konuya yazdığınız bracketi aliexpressten alsam sıkıntı olur mu
Anladım saçmaymış mx 4 e koymuşlar mx6 da yok tam tersi olması gerekşyorSpatula çıkmıyor, bizzat HB'den aldım ve çıkmadı.![]()
linklemişsiniz de oradan alayım diyorumEğer orijinal satıcıysa problem olmaz sanırım.
Amazon linki bırakmıştım ondan bahsediyorsunuz? Ayrıca konuyu okuyup gerçekten almaya mı karar verdiniz?linklemişsiniz de oradan alayım diyorum
Eğer orijinal satıcıysa problem olmaz sanırım.
evet hocamAmazon linki bırakmıştım ondan bahsediyorsunuz? Ayrıca konuyu okuyup gerçekten almaya mı karar verdiniz?![]()
Zamanında diş macunu bile kullandık elimizde olmayıncaBütçe sorun değil. 9800x3d ve arctic 420 mm soğutucuyla kullanıcam. Kaliteli lazım. Akvaryum kasada kullanıcam ondan ne kadar düşük o kadar iyi![]()
Akvaryum kasaya geçiyorum. 420 mm arctic soğutu var işte 9800x3d işlemcideZamanında diş macunu bile kullandık elimizde olmayınca
kasan ve sogutucun iyiyse, pek fark etmez.
Bu kadar dert etmene gerek yok.
Valla aliexpress e kefil olamam hocam. Bakın eğer kafanıza yatıyorsa alın, sonuçta hiçbir kazancınız yok.![]()
Thermalright ASF AMD AM5 Güvenli Çerçeve Siyah/Kırmızı Bilgisayar CPU Bükme Düzeltici Çerçeve AM5 Anti Bükme Desteği - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam![]()
açıkçası her macun sürüşümde biraz dışarıya kaçıyor o yüzden düşünüyorumValla aliexpress e kefil olamam hocam. Bakın eğer kafanıza yatıyorsa alın, sonuçta hiçbir kazancınız yok.