Yardım F/P Termal Macun Önerisi

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,227
Arkadaşlar termal macun konusunda hiçbir bilgim yok.Soğutucu pearlas assasin 120 se işlemci 5 7500f.Bütçem 500TL fakat ne kadar minimum o kadar iyi.

Arkadaşlar termal macun konusunda hiçbir bilgim yok.Soğutucu pearlas assasin 120 se işlemci 5 7500f.Bütçem 500TL fakat ne kadar minimum o kadar iyi.
MX-6 önerebilirim ama fiyatlar biraz arttı son zamanlarda.
MX-4 de alabilirsin MX-6 yerine. Ancak piyasada ki çoğu MX-4 eski tarihli olabiliyor.

MX-6 önerebilirim ama fiyatlar biraz arttı son zamanlarda.
MX-4 de alabilirsin MX-6 yerine. Ancak piyasada ki çoğu MX-4 eski tarihli olabiliyor.
Arada 130TL falan fark var.MX6 daha mantıklı fakat orjinallik çok sıkıntı ya.

Arada 130TL falan fark var.MX6 daha mantıklı fakat orjinallik çok sıkıntı ya.
Teknobiyotik den alabilirsin. Yetkili satıcıdır kendim yıllardır ordan alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu macuna hiç güvenmiyorum. Test esnasında taze sürülmüş olduğundan sıcaklıklar iyi ancak uzun kullanım testi?
Her ay 3 derece 5 derece sıcaklıklar artarsa 6 ay sonra macun kurursa ne bileyim pump out vs. yaparsa ne olacak :D

Uzun vadede ne kadar iyi olur muamma riske değmez diye düşünüyorum

Teknobiyotik den alabilirsin. Yetkili satıcıdır kendim yıllardır ordan alıyorum.

Bu macuna hiç güvenmiyorum. Test esnasında taze sürülmüş olduğundan sıcaklıklar iyi ancak uzun kullanım testi?
Her ay 3 derece 5 derece sıcaklıklar artarsa 6 ay sonra macun kurursa ne bileyim pump out vs. yaparsa ne olacak :D
Kargo parası olmasa çok iyi olacakta her şeye kargo ücreti var.

Uzun vadede ne kadar iyi olur muamma riske değmez diye düşünüyorum

Kargo parası olmasa çok iyi olacakta her şeye kargo ücreti var.
Teknobiyotik öyle malsesef biraz cinstir bu konuda. Fiyatlarına bak kendi sitesinden, bir de akakçe den sorgula n11 de vs. kaç para diye. Kargosal bağlamda belki n11 den vs. daha uyguna getirebilirsin.

Geri