Arkadaşı dün ikna edemedim. Bugün şansını zorlamak istemişşu macuna anlamsız önem yüklemeyin extremi daha mı iyi o su daha mı iyi bu su daha mı iyi aralarında 1 maximum 2 derece oynuyor işte mx6 al geç bu kadar umursamayın
çok büyük farklar yaşıcağını zannediyor en iyisini alıncaArkadaşı dün ikna edemedim. Bugün şansını zorlamak istemiş
Yardım Başlık 'Am5 BRAKET LAZIM'
Am5 için braket ve termal macun lazım. Bütçe sorunum yok en iyisi neyse o olsun
9800x3d işlemci 420 mm arctic sıvı soğutma için
Hocam masaüstü içinde var aliexpreste bakabilirsiniz. uzun süre kullanım için daha iyi diye düşünüyorum sürekli değiştirmemek içinMasaüstü için neden faz değişimli macun öneriyorsun.
Ben dün sana öneri yapmadım mı daha ne istiyorsun?
Masaüstü işlemciler pumpout olmadığı için ptm kullanmasına gerek yok. Yıllık bakım sırasında macun kullanması yeterli.Hocam masaüstü içinde var aliexpreste bakabilirsiniz. uzun süre kullanım için daha iyi diye düşünüyorum sürekli değiştirmemek için
Hocam akvaryum diziyorum ondan ne kadar süşük o kadar iyi diye düşündümşu macuna anlamsız önem yüklemeyin extremi daha mı iyi o su daha mı iyi bu su daha mı iyi aralarında 1 maximum 2 derece oynuyor işte mx6 al geç bu kadar umursamayın
Dostum eğer kabullensen sorunun dün çözülmüştü. Kabullenemedin ne oldu mesela? Araştırma yapıp farklı bir sonuç bulduysan paylaş bilginden istifade edelim? Ya da yeterince inandırıcı gelmedi mi?Hocam akvaryum diziyorum ondan ne kadar süşük o kadar iyi diye düşündüm![]()
Yok hocam mx6 alıcam. Güvenilir yer var mı? Sahtesi çok bildiğim kadarıylaDostum eğer kabullensen sorunun dün çözülmüştü. Kabullenemedin ne oldu mesela? Araştırma yapıp farklı bir sonuç bulduysan paylaş bilginden istifade edelim? Ya da yeterince inandırıcı gelmedi mi?
Pardon mx6 mı demiştin thermal grizy miDostum eğer kabullensen sorunun dün çözülmüştü. Kabullenemedin ne oldu mesela? Araştırma yapıp farklı bir sonuç bulduysan paylaş bilginden istifade edelim? Ya da yeterince inandırıcı gelmedi mi?
Al geç düşünme dostum.Yok hocam mx6 alıcam. Güvenilir yer var mı? Sahtesi çok bildiğim kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon mx6 mı demiştin thermal grizy mi
Bu satıcı güvenilir mi?Al geç düşünme dostum.
ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu satıcı güvenilir mi?