Yardım TERMAL MACUN ÖNERİSİ LAZIM

şu macuna anlamsız önem yüklemeyin extremi daha mı iyi o su daha mı iyi bu su daha mı iyi aralarında 1 maximum 2 derece oynuyor işte mx6 al geç bu kadar umursamayın

şu macuna anlamsız önem yüklemeyin extremi daha mı iyi o su daha mı iyi bu su daha mı iyi aralarında 1 maximum 2 derece oynuyor işte mx6 al geç bu kadar umursamayın
Arkadaşı dün ikna edemedim. Bugün şansını zorlamak istemiş :D

Masaüstü için neden faz değişimli macun öneriyorsun.

Ben dün sana öneri yapmadım mı daha ne istiyorsun?
Hocam masaüstü içinde var aliexpreste bakabilirsiniz. uzun süre kullanım için daha iyi diye düşünüyorum sürekli değiştirmemek için

Hocam masaüstü içinde var aliexpreste bakabilirsiniz. uzun süre kullanım için daha iyi diye düşünüyorum sürekli değiştirmemek için
Masaüstü işlemciler pumpout olmadığı için ptm kullanmasına gerek yok. Yıllık bakım sırasında macun kullanması yeterli.

Hocam akvaryum diziyorum ondan ne kadar süşük o kadar iyi diye düşündüm 😂

Hocam akvaryum diziyorum ondan ne kadar süşük o kadar iyi diye düşündüm 😂
Dostum eğer kabullensen sorunun dün çözülmüştü. Kabullenemedin ne oldu mesela? Araştırma yapıp farklı bir sonuç bulduysan paylaş bilginden istifade edelim? Ya da yeterince inandırıcı gelmedi mi?

Dostum eğer kabullensen sorunun dün çözülmüştü. Kabullenemedin ne oldu mesela? Araştırma yapıp farklı bir sonuç bulduysan paylaş bilginden istifade edelim? Ya da yeterince inandırıcı gelmedi mi?
Yok hocam mx6 alıcam. Güvenilir yer var mı? Sahtesi çok bildiğim kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon mx6 mı demiştin thermal grizy mi

Yok hocam mx6 alıcam. Güvenilir yer var mı? Sahtesi çok bildiğim kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon mx6 mı demiştin thermal grizy mi
Al geç düşünme dostum.

Al geç düşünme dostum.

Bu satıcı güvenilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963