Neler Yeni

Yardım Termal macun önerisi

paiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aryen Diktaş
İşlemcimi (I5-12600KF) overclocklayacağım ve çift kuleli hava soğutma kullanıyorum. Kaliteli termal macun önerilerinizi bekliyorum. Fiyat fark etmez.

Farex

80+ Silver
Ne gerek var. fp önerdim ben 1 , 2 derece için o kadar masrafa gerek yok.
Kardeşim bak bilmiyorsan hiç bu konulara girişme. F/p falan değil bir keresinde sadece i5-10 i7-9. nesil işlemciler için thermal grizzly gerek olmadığı için mx-6 kullanılması tavsiye ediliyor ki mx-6 ile thermal grizly tartışılmaz bunu ilk cebe attın bak seni bilgilendiriyorum ki bu macunların alayını kullanmış test etmiş birisiyim çinden bile zf-12 macunu kullandım mx-6 onun kadar kaliteli değil. Mx-6 soğutması iyi gibi gözükebilir fakat çabuk pompout oluyor yani 2-3 ayda bir bazen macun değiştrmen gerekebiliyor bu bir zahmettir onu geçtim soğutucuyu falan çıakrıcan cart curt bu işlemleri yaparken küçük bir hatan ankart veya başka bir parçada arıza veya hasara sebep olabiliyor. thermal grizzly minimum 1 sene gidiyor hatta arkadaşım 2.5 senedir hala kullanıyor eski performansından bi tık düşük sadece yani 50-100 bilemedin 150-200 tl için göz çıkarmaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Mx-4 iyidir

EsdeathSama

80+ Bronze
Ne gerek var. fp önerdim ben 1 , 2 derece için o kadar masrafa gerek yok.
Termal macun sanki çok pahalı bir şey, tek seferlik versin +100tl masrafı karşılığında hem uzun ömürlü hemde son derece kaliteli macun kullansın. Zaten en kötü macun tüpü bile 6 ay götürüyor. Bilgisayara o kadarcık masrafı bile çok gören varsa bilgisayar kullanmasın zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,360
Üyeler
160,077
Son üye
ozturkemal
Top Bottom