Ne gerek var. fp önerdim ben 1 , 2 derece için o kadar masrafa gerek yok.Thermal grizzly kyraout
Kardeşim bak bilmiyorsan hiç bu konulara girişme. F/p falan değil bir keresinde sadece i5-10 i7-9. nesil işlemciler için thermal grizzly gerek olmadığı için mx-6 kullanılması tavsiye ediliyor ki mx-6 ile thermal grizly tartışılmaz bunu ilk cebe attın bak seni bilgilendiriyorum ki bu macunların alayını kullanmış test etmiş birisiyim çinden bile zf-12 macunu kullandım mx-6 onun kadar kaliteli değil. Mx-6 soğutması iyi gibi gözükebilir fakat çabuk pompout oluyor yani 2-3 ayda bir bazen macun değiştrmen gerekebiliyor bu bir zahmettir onu geçtim soğutucuyu falan çıakrıcan cart curt bu işlemleri yaparken küçük bir hatan ankart veya başka bir parçada arıza veya hasara sebep olabiliyor. thermal grizzly minimum 1 sene gidiyor hatta arkadaşım 2.5 senedir hala kullanıyor eski performansından bi tık düşük sadece yani 50-100 bilemedin 150-200 tl için göz çıkarmaya gerek yok.Ne gerek var. fp önerdim ben 1 , 2 derece için o kadar masrafa gerek yok.
Termal macun sanki çok pahalı bir şey, tek seferlik versin +100tl masrafı karşılığında hem uzun ömürlü hemde son derece kaliteli macun kullansın. Zaten en kötü macun tüpü bile 6 ay götürüyor. Bilgisayara o kadarcık masrafı bile çok gören varsa bilgisayar kullanmasın zaten.Ne gerek var. fp önerdim ben 1 , 2 derece için o kadar masrafa gerek yok.