Neler Yeni

Termal macun önerisi

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Tunç
bu konuda hiçbir bilgim yok çevremde bir bilgisayarcı vardı kapanmış yakın çevremde olmadığı için kendim alıp sürmeye karar verdim işlemcim i5 12400f hangi termal macunu almalıyım

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
fre
bütcen ne
bu konuda hiçbir bilgim yok çevremde bir bilgisayarcı vardı kapanmış yakın çevremde olmadığı için kendim alıp sürmeye karar verdim işlemcim i5 12400f hangi termal macunu almalıyım

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe belirlemedim termal macun fiyatlarını bilmediğim için ama 300e çıkabilirim 200 lük bir macun ile 1000 tllik macun arasındaki farkı bilmediğim için tam bir bütçe yok kafamda öneri verirseniz değerlendirirm

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
fre
bütçe belirlemedim termal macun fiyatlarını bilmediğim için ama 300e çıkabilirim 200 lük bir macun ile 1000 tllik macun arasındaki farkı bilmediğim için tam bir bütçe yok kafamda öneri verirseniz değerlendirirm
link normal kullanici icin asiri fark olmaz bu yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

link ya da buradan seç istedigini ben 4gr oldugu icin onu attim

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Tunç

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Tunç
görmen değil sıcaklıklar önemli test videolari acip bakabilirsin ama asiri fark olmaz
sistem 2 yıllık drop vb yiyordum arka dedim kanka nasıl çözeriz sıcaklık değerlerine falan baktı dedi kanka senin termal macun yok olmuş direk öyle videolardanda anlamam hocam hangisi iyi derseniz onu alacağım direk ne kadar fark ediyor hiçbir fikrim yok şahsen sürerkende ytden bakacağım :d

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
fre
sistem 2 yıllık drop vb yiyordum arka dedim kanka nasıl çözeriz sıcaklık değerlerine falan baktı dedi kanka senin termal macun yok olmuş direk öyle videolardanda anlamam hocam hangisi iyi derseniz onu alacağım direk ne kadar fark ediyor hiçbir fikrim yok şahsen sürerkende ytden bakacağım :d
link

• Beğen
Reaksiyonlar: Ekai

gavanoz

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,664
Üyeler
167,693