- Bütçe
- 300400
İşlemcim fazla ısındığı için sıvı soğutucu alıcam yanına hangi termal macunu alayım link atar mısınız ve bu nasıl https://amzn.eu/d/hyKLCny
Hocam bilmediğimden soruyorum, ben rampage macun aldım 100 küsür TL'ye, sıvı soğutucu var, işlemcim i5 13400f. Şuan işlemcim hiç ısınmıyor diyebilirim. 60 derecenin üstünde hiç görmedim.20 gr MX-4 bunu al uzun süre götürür 20 gr olduğu için zaten en iyi macunuda alsan maks 3-4 derece fark eder
kaliteli macunda 3-4 derece değişir ama işte o aldığın macunun ömürü kaç gr aldığın önemli şimdi thermal grizzly üzerinden örnek vermek gerekirse kyronaut modeli çok iyi 3-4 derece farkı verir ama çabuk kuruyor 3 ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar macun hani bu gibi değerleri ortaya koyunca 3-4 derece yerine f/p macunlar daha iyi linkte bıraktığım macun gibiHocam bilmediğimden soruyorum, ben rampage macun aldım 100 küsür TL'ye, sıvı soğutucu var, işlemcim i5 13400f. Şuan işlemcim hiç ısınmıyor diyebilirim. 60 derecenin üstünde hiç görmedim.
Sorum şu zaten ısınmayan işlemciye pahalı macun almaya değer mi?
Pahalı macun alsam da yine 3-4 derece fark eder mi?
Linkteki macunu kaç sıkım kullanabilirizkaliteli macunda 3-4 derece değişir ama işte o aldığın macunun ömürü kaç gr aldığın önemli şimdi thermal grizzly üzerinden örnek vermek gerekirse kyronaut modeli çok iyi 3-4 derece farkı verir ama çabuk kuruyor 3 ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar macun hani bu gibi değerleri ortaya koyunca 3-4 derece yerine f/p macunlar daha iyi linkte bıraktığım macun gibi
1 gram üzerinden hesaplarsak 3-4 kere kullanıyorsun 1 gramı ama bu durum kullanışa göre değişir 20 gra baktığın zamanda minimum 60 kere yenilemene yeticektir bu da sana hemen hemen ömür boyu yeter diyimLinkteki macunu kaç sıkım kullanabiliriz
1 gram üzerinden hesaplarsak 3-4 kere kullanıyorsun 1 gramı ama bu durum kullanışa göre değişir 20 gra baktığın zamanda minimum 60 kere yenilemene yeticektir bu da sana hemen hemen ömür boyu yeter diyim![]()
Linkteki macunu kaç sıkım kullanabiliriz
kaliteli macunda 3-4 derece değişir ama işte o aldığın macunun ömürü kaç gr aldığın önemli şimdi thermal grizzly üzerinden örnek vermek gerekirse kyronaut modeli çok iyi 3-4 derece farkı verir ama çabuk kuruyor 3 ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar macun hani bu gibi değerleri ortaya koyunca 3-4 derece yerine f/p macunlar daha iyi linkte bıraktığım macun gibi
Güncel işlemcini,soğutucunu ve kasanı yazar mısın?
Benim soruma cevap vermemişsiniz ki85 derece oyunlarda performans düşüşü yapar mı rust gibi işlemci isteyen oyunda
İ5 12400f msi kasa stok soğutucu 240mm bir sıvı soğutucu almayı düşünüyorum oyüzden macun tavsiyesi istedimBenim soruma cevap vermemişsiniz ki![]()
bunu anca test ederek anlarsın thermal throttle nasıl anlayacağına dair aşağıda rehber var85 derece oyunlarda performans düşüşü yapar mı rust gibi işlemci isteyen oyunda
Tabi yapar 85 derece normal değil soğutucun yetersiz85 derece oyunlarda performans düşüşü yapar mı rust gibi işlemci isteyen oyunda