Neler Yeni

Yardım Termal macun önerisi

emoo26k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yunus
Bütçe
300400
İşlemcim fazla ısındığı için sıvı soğutucu alıcam yanına hangi termal macunu alayım link atar mısınız ve bu nasıl https://amzn.eu/d/hyKLCny

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,419
İsim
Emir
Güncel işlemcini,soğutucunu ve kasanı yazar mısın?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Görkem Çağan
20 gr MX-4 bunu al uzun süre götürür 20 gr olduğu için zaten en iyi macunuda alsan maks 3-4 derece fark eder

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Semih
20 gr MX-4 bunu al uzun süre götürür 20 gr olduğu için zaten en iyi macunuda alsan maks 3-4 derece fark eder
Hocam bilmediğimden soruyorum, ben rampage macun aldım 100 küsür TL'ye, sıvı soğutucu var, işlemcim i5 13400f. Şuan işlemcim hiç ısınmıyor diyebilirim. 60 derecenin üstünde hiç görmedim.

Sorum şu zaten ısınmayan işlemciye pahalı macun almaya değer mi?
Pahalı macun alsam da yine 3-4 derece fark eder mi?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Görkem Çağan
Hocam bilmediğimden soruyorum, ben rampage macun aldım 100 küsür TL'ye, sıvı soğutucu var, işlemcim i5 13400f. Şuan işlemcim hiç ısınmıyor diyebilirim. 60 derecenin üstünde hiç görmedim.

Sorum şu zaten ısınmayan işlemciye pahalı macun almaya değer mi?
Pahalı macun alsam da yine 3-4 derece fark eder mi?
kaliteli macunda 3-4 derece değişir ama işte o aldığın macunun ömürü kaç gr aldığın önemli şimdi thermal grizzly üzerinden örnek vermek gerekirse kyronaut modeli çok iyi 3-4 derece farkı verir ama çabuk kuruyor 3 ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar macun hani bu gibi değerleri ortaya koyunca 3-4 derece yerine f/p macunlar daha iyi linkte bıraktığım macun gibi

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Semih
kaliteli macunda 3-4 derece değişir ama işte o aldığın macunun ömürü kaç gr aldığın önemli şimdi thermal grizzly üzerinden örnek vermek gerekirse kyronaut modeli çok iyi 3-4 derece farkı verir ama çabuk kuruyor 3 ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar macun hani bu gibi değerleri ortaya koyunca 3-4 derece yerine f/p macunlar daha iyi linkte bıraktığım macun gibi
Linkteki macunu kaç sıkım kullanabiliriz

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Görkem Çağan
1 gram üzerinden hesaplarsak 3-4 kere kullanıyorsun 1 gramı ama bu durum kullanışa göre değişir 20 gra baktığın zamanda minimum 60 kere yenilemene yeticektir bu da sana hemen hemen ömür boyu yeter diyim :D

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Enes
Kalemde lazımsa hocam S9 FE plus alabilirsin hocam kalemde yanında geliyor ek olarak samsung deskte baya işlevsel tavisyederim

emoo26k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
85 derece oyunlarda performans düşüşü yapar mı rust gibi işlemci isteyen oyunda
1 gram üzerinden hesaplarsak 3-4 kere kullanıyorsun 1 gramı ama bu durum kullanışa göre değişir 20 gra baktığın zamanda minimum 60 kere yenilemene yeticektir bu da sana hemen hemen ömür boyu yeter diyim :D
Güncel işlemcini,soğutucunu ve kasanı yazar mısın?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Görkem Çağan
85 derece oyunlarda performans düşüşü yapar mı rust gibi işlemci isteyen oyunda
bunu anca test ederek anlarsın thermal throttle nasıl anlayacağına dair aşağıda rehber var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,674
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom