Kardesim bu mx-6 diyen cocuklara bakma sen. Thermal grizzly kyronaut extreme yada cooler mastergel nano maker al.360mm sıvı soğutucu için hangi termal macunu kullanmalıyım önerir misiniz? sıvı soğutucuyu belirtmem gerekiyor muydu bilmiyorum söyliyim dedim yine de![]()
Herkesin görüşü kendine kardeşim çok bilmişlik taslamaya gerek yokKardesim bu mx-6 diyen cocuklara bakma sen. Thermal grizzly kyronaut extreme yada cooler mastergel nano maker al.
Kardesim bu cok bilmislik degil sadece sizin bu bilmediginiz konulara her ota boka ogrendiginiz seyi onermenizdir. Her macunu denedim bir cok laptop pc im oldu sayamam sana tecrubeme gore adama onerimyorum. MX-6 dusuk performansli asiri isinmayan islemcilerde kullanilir adam 360mm kullaniyorsa guclu bir islemcisi var demektir mx-6 kullanilmaz cabuk pompout olur anladin mi?Herkesin görüşü kendine kardeşim çok bilmişlik taslamaya gerek yok![]()
Hocam herkes kendi fikrini belirtiyor karışmaya veya fikirlerine saygısızlık yapmaya gerek yok. Zaten 14900ks falan kullanmadığı sürece mx6 daha f/p olurKardesim bu mx-6 diyen cocuklara bakma sen. Thermal grizzly kyronaut extreme yada cooler mastergel nano maker al.
mx-6 cabuk pompout olur kardesim. i5-12xxx ye kadar kullanilir 13 veya 1.4 nesillerde kullanilmaz belki i3 lerde kullanilir o kadar. Dayanikli macun degil.Hocam herkes kendi fikrini belirtiyor karışmaya veya fikirlerine saygısızlık yapmaya gerek yok. Zaten 14900ks falan kullanmadığı sürece mx6 daha f/p olur
Hocam biliyorum zaten adam cpu belirtse bende krynaut falan öneririm ama cpu belirtmemişmx-6 cabuk pompout olur kardesim. i5-12xxx ye kadar kullanilir 13 veya 1.4 nesillerde kullanilmaz belki i3 lerde kullanilir o kadar. Dayanikli macun degil.
adam i5-11 nesile 360mm mi kullanicakHocam biliyorum zaten adam cpu belirtse bende krynaut falan öneririm ama cpu belirtmemiş
İ5 13500 işlemcimde kullandım kardeşim bilmesem konuşmam galiba sende macunu bütün işlemcilere sıkıp bakmışsınmx-6 cabuk pompout olur kardesim. i5-12xxx ye kadar kullanilir 13 veya 1.4 nesillerde kullanilmaz belki i3 lerde kullanilir o kadar. Dayanikli macun degil.
canimin ici bos yapma senin laptop gordugun kadar laptop sahibi oldum pc keza oyle kac cesit macun denedim cinden bile zf-12 macun getirtip denemisligim var o yuzden bana burada caz yapma mx-6 3-4 ay giderken thermal grizzly 1-2 sene min gidiyor.İ5 13500 işlemcimde kullandım kardeşim bilmesem konuşmam galiba sende macunu bütün işlemcilere sıkıp bakmışsın
Dostum benim babam bilgisayar tamircisi çocukluğumdandır bilgisayarlarla ilgileniyorum verilen laptoplarda bakım yaptığımda aralarında en çok ısıyı düşüren ve performans arttıran mx6 oldu hatta onu 4080 ve 4090 lı laptoplara bile sürmüşlüğüm var ve bu arada benimle saygılı konuş caz maz yakışmıyor.canimin ici bos yapma senin laptop gordugun kadar laptop sahibi oldum pc keza oyle kac cesit macun denedim cinden bile zf-12 macun getirtip denemisligim var o yuzden bana burada caz yapma mx-6 3-4 ay giderken thermal grizzly 1-2 sene min gidiyor.
3-4 ay mı? Dostum bu macunlar bu kadar hızlı kurasa yenilemekten harap olursuncanimin ici bos yapma senin laptop gordugun kadar laptop sahibi oldum pc keza oyle kac cesit macun denedim cinden bile zf-12 macun getirtip denemisligim var o yuzden bana burada caz yapma mx-6 3-4 ay giderken thermal grizzly 1-2 sene min gidiyor.
4090 laptobu bne gundelik kullaniyorum 4080 de is icin ekstradan kullaniyorum sence yani baban tamirci olabilir ama az cok bilgisayar konularima bak victus 15 16 acer nitro 5 dell g15 asus tuf a15 gibi sikintilar yada birsey danisacagimda konu acmistim yani o yuzden ben sadece sana dogru bilgiyi vermeye calistim ama sen ogrenmemeyi tercih ediyorsun kardesim ben sana daha ne diyim. Zaten ben sana hemen macun islevini kaybediyor demedim mx-6 3-4 ay dayanmiyor bazen performansini kaybediyor.Dostum benim babam bilgisayar tamircisi çocukluğumdandır bilgisayarlarla ilgileniyorum verilen laptoplarda bakım yaptığımda aralarında en çok ısıyı düşüren ve performans arttıran mx6 oldu hatta onu 4080 ve 4090 lı laptoplara bile sürmüşlüğüm var ve bu arada benimle saygılı konuş caz maz yakışmıyor.
kurumuyor kardesim kendi ozelligini kaybediyor iletkenlik ozelligini.Dostum benim babam bilgisayar tamircisi çocukluğumdandır bilgisayarlarla ilgileniyorum verilen laptoplarda bakım yaptığımda aralarında en çok ısıyı düşüren ve performans arttıran mx6 oldu hatta onu 4080 ve 4090 lı laptoplara bile sürmüşlüğüm var ve bu arada benimle saygılı konuş caz maz yakışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3-4 ay mı? Dostum bu macunlar bu kadar hızlı kurasa yenilemekten harap olursun