tf7 kesinlikle.500 liraya kadar kargı dahil termal macun arıyorum. Özellikle fiyat performans olursa iyi olur.
MX-6 daha ucuzken bunu almaya ne gerek var. Aynı performansı veriyor zaten.
https://www.pttavm.com/zalman-zm-stc7-termal-macun-4gr-p-169056423?utm_source=chatgpt.com ben aldım tavsiye ederim500 liraya kadar kargı dahil termal macun arıyorum. Özellikle fiyat performans olursa iyi olur.
Yani açıkçası sıcaklık olarak aynı olabilir ama kaliteli macun aldığımda şunu fark ettim normalde 1 senede kuruyorsa 2-2.5 seneye kadar uzayabiliyor bu süre kaliteli olanlarda. Önce mx4 sürdüm eski pc de 1 sene dayandı , sonra kryonaut sürdüm 2 sene gitti tık yok hala işlemci çok soğuk çalışıyordu. Ha fiyat/performans olarak çok iyi ona lafım yok. Şimdi tf7 ne alaka diyeceksin komple kıyaslandığı bir tablo vardı tf7 ilk 5'e giriyordu sanırım kryonaut , nt-h1 gibi macunların yanında.MX-6 daha ucuzken bunu almaya ne gerek var. Aynı performansı veriyor zaten.
He bir de arkadaş kule tipi soğutucusu konusu açmış önerdiğim kule tipinin yanında tf7 macun geliyor zaten ekstradan almana gerek yok.Yani açıkçası sıcaklık olarak aynı olabilir ama kaliteli macun aldığımda şunu fark ettim normalde 1 senede kuruyorsa 2-2.5 seneye kadar uzayabiliyor bu süre kaliteli olanlarda. Önce mx4 sürdüm eski pc de 1 sene dayandı , sonra kryonaut sürdüm 2 sene gitti tık yok hala işlemci çok soğuk çalışıyordu. Ha fiyat/performans olarak çok iyi ona lafım yok. Şimdi tf7 ne alaka diyeceksin komple kıyaslandığı bir tablo vardı tf7 ilk 5'e giriyordu sanırım kryonaut , nt-h1 gibi macunların yanında.
500 liraya kadar kargı dahil termal macun arıyorum. Özellikle fiyat performans olursa iyi olur.
Yav kim 2.5 senede bir macun değiştiriyor. Temizliği zaten 6-12 ayda bir yapmıyorsan PC kullanma bir zahmet. Ayrıca adı bilinen en iyi macun ile en kötü macun arasında 2 derece ya var ya yok, piyasada denemediğim macun kalmadı. O yüzden daha ucuz olmadığı taktirde MX6 hariç macun tavsiye etmeyin bile.Yani açıkçası sıcaklık olarak aynı olabilir ama kaliteli macun aldığımda şunu fark ettim normalde 1 senede kuruyorsa 2-2.5 seneye kadar uzayabiliyor bu süre kaliteli olanlarda. Önce mx4 sürdüm eski pc de 1 sene dayandı , sonra kryonaut sürdüm 2 sene gitti tık yok hala işlemci çok soğuk çalışıyordu. Ha fiyat/performans olarak çok iyi ona lafım yok. Şimdi tf7 ne alaka diyeceksin komple kıyaslandığı bir tablo vardı tf7 ilk 5'e giriyordu sanırım kryonaut , nt-h1 gibi macunların yanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He bir de arkadaş kule tipi soğutucusu konusu açmış önerdiğim kule tipinin yanında tf7 macun geliyor zaten ekstradan almana gerek yok.
tekrar söylüyorum en abartılan macun..Arctic MX6. Başka macun arama.
TF7 tavside ederim 300 tl ye 2 gr aldım daha dün500 liraya kadar kargı dahil termal macun arıyorum. Özellikle fiyat performans olursa iyi olur.
aynen talattekrar söylüyorum en abartılan macun..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TF7 tavside ederim
PC bakımını yapıyorum zaten gerekmediği sürece neden macun değişeyim ki ? 6 ayda bir temizliği yapıyorum hava vurarak işte kryonaut kullanmıştım eski pc de 2 yıl götürdü hiç bir sıcaklık farkı olmadan. Yoksa mx6 zaten alınabilecek en f/p macun zaten benim derdim uzun ömürlülük.Yav kim 2.5 senede bir macun değiştiriyor. Temizliği zaten 6-12 ayda bir yapmıyorsan PC kullanma bir zahmet. Ayrıca adı bilinen en iyi macun ile en kötü macun arasında 2 derece ya var ya yok, piyasada denemediğim macun kalmadı. O yüzden daha ucuz olmadığı taktirde MX6 hariç macun tavsiye etmeyin bile.
Alıntıyı görüntüle
Tamam da MX6 dediğin macun 1-2 senede katılaşmıyor bile istersen 80c üzerinde kullan. Tecrübeyle sabit.PC bakımını yapıyorum zaten gerekmediği sürece neden macun değişeyim ki ? 6 ayda bir temizliği yapıyorum hava vurarak işte kryonaut kullanmıştım eski pc de 2 yıl götürdü hiç bir sıcaklık farkı olmadan. Yoksa mx6 zaten alınabilecek en f/p macun zaten benim derdim uzun ömürlülük.
O zaman mx4 ile mx6 arasında baya fark var çünkü mx4 1 senede gitmiştiTamam da MX6 dediğin macun 1-2 senede katılaşmıyor bile istersen 80c üzerinde kullan. Tecrübeyle sabit.